UTDienstenCFMDuurzaamheidNieuwsProefritdag elektrische auto's: een succes!

Proefritdag elektrische auto's: een succes!

Onlangs was het eindelijk zover: op 18 april vond de open dag elektrisch rijden plaats. Op deze dag konden medewerkers van de UT een proefrit maken in een van de drie auto’s die beschikbaar gesteld werden door contractpartner Munsterhuis.

De UT werkt samen met Munsterhuis om elektrische en hybride auto’s aan te bieden voor zakelijke reizen. Het doel van deze open dag was om medewerkers kennis te laten maken met elektrisch rijden en om duurzame mobiliteits-opties binnen de UT te promoten.

Veel medewerkers kwamen langs om een specifiek model te proberen (elektrisch of hybride). Op de parkeerplaats bij het Paviljoen werd gretig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om naast de gekozen auto ook in een van de andere modellen plaats te nemen voor een rondje over het Kennispark. Iedereen die een auto heeft getest was enthousiast over de mogelijkheden en het comfort wat elektrisch rijden je kan bieden. Al met al een zeer geslaagde dag!

Ben je na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden, en wil je graag meer weten over elektrisch rijden tijdens zakelijke reizen? Neem dan contact op met: sustainability@utwente.nl