UTDienstenHRCTDSpreek je uit!

Spreek je uit!

Een individueel programma dat je helpt om effectiever te zijn in gesprekken

De UT staat voor een organisatie waarin iedereen zich gewaardeerd en erkend voelt. Dat gaat niet altijd vanzelf. Je uitspreken helpt om beweging te creëren of zaken te veranderen. Bijvoorbeeld om je collega’s enthousiast te maken voor jouw idee, meer regie te nemen in je jaargesprek of eindelijk jouw agendapunt eens op tafel te krijgen in de vergadering. Gesprekshulp kan helpen om je uit te spreken.

Resultaat
Samen met jou sporen we op wat jou beweegt en tegenhoudt om je uit te spreken in een specifieke situatie op je werk. We maken je meer bewust van je taal, je stem en je expressie, zodat je die in een gesprek effectiever kunt inzetten. Ook adviseren we je hoe je de setting of omgeving voor je kunt laten werken. Zo maak je het voor jezelf makkelijker om te zeggen wat er volgens jou gezegd moet worden. 

Content
De gesprekshulp bestaat uit drie stappen, gebaseerd op de nieuwste inzichten in de sociale en gedragspsychologie, gespreksvoering en jarenlange praktijkervaring. Kort en krachtig zodat je snel verder kunt.

  1. Je vult vooraf een korte online vragenlijst in. Die helpt te focussen op wat je wilt bereiken met het gesprek. Je kiest de gesprekshelper die het beste bij jou past. Bij iedere gesprekshelper staat vermeld welke talen zij spreken.  
  2. Vervolgens heb je een ‘hulpgesprek’ van maximaal een uur. Kort, zodat de focus en effectiviteit gewaarborgd blijft.
  3. Je past je ervaringen uit het hulpgesprek toe in het ‘spannende gesprek’.
  4. Als afsluiter is er een telefonisch nagesprek waarin je nog aanvullende tips krijgt, zodat je een volgende keer nog sterker in een gesprek staat.
  • Programme is for

    Alle medewerkers

  • Date & time

    In overleg met gesprekshelper

  • Locatie

    Online en live (in overleg)

  • Maximaal aantal deelnemers

    1 per sessie

  • Trainers

    Zoek de gesprekshelper die het beste bij jou past

  • Cursus materiaal

    Intake vragenlijst / werkblad

Meer informatie over gesprekshulp vind je op www.rechtdoorzee.nu