Welkom bij CHOIR!

Evenementen

CHOIR organiseert verschillende soorten evenementen voor zorgprofessionals en kennisinstellingen: seminars, PhD-symposia en “CHOIR op (Zorg)pad”-symposia. C:\Users\LeeftinkAG\Dropbox\CHOIR\LogiDOC Meetings\Symposia\Symposium Aleida\Foto's\Symposium TETRIS 2.JPG

Het afgelopen seminar van 1 juni stond in het teken van simulatie in ziekenhuiszorg. Meer info, zie hierHet afgelopen symposium vond plaats van 13 t/m 15 december 2017 in het kader van de  promoties van Sem van Brummelen en Gréanne Leeftink. Meer info, zie hier  


Bekijk hier het archief van onze seminars, CHOIR on Tour symposia, en PhD-symposia

Seminars

Op seminars hebben we altijd gecombineerde presentaties: één vanuit wetenschap en één vanuit de praktijk. Seminars vinden om de maand plaats op de Universiteit Twente. Het volgende CHOIR seminar is op 5 oktober 2018 en staat in het teken van data-analyse in zorglogistiek. Klik hier voor meer informatie en registratie.  Het archief van onze seminars vindt u hier.

Symposia

Symposia zijn er ongeveer twee keer per jaar. Wanneer ze ter ere van een promotie zijn, vinden ze plaats op de Universiteit Twente. De andere symposia organiseren we ‘op locatie’ bij één van onze samenwerkende zorgpartners, vandaar de titel ‘CHOIR op (Zorg)pad’. Op symposia vullen we een hele dag met lezingen.

Het komende CHOIR symposium vindt plaats in de loop van 2018. Het afgelopen CHOIR symposium was een meerdaags symposium ter ere van de promoties van promoties van Sem van Brummelen en Gréanne Leeftink, op 13, 14 en 15 december 2017. Meer informatie vindt u hierHier is het archief van onze symposia te vinden, en hier het archief van de symposia ter ere van promoties.   

Komt u ook?

CHOIR seminars en symposia zijn platforms waarin het nieuwste wetenschappelijke onderzoek van CHOIR en de toepassing in de praktijk centraal staan. Deelname is gratis en open voor zorgprofessionals en academici die belangstelling hebben voor zorglogistiek. PhD symposia zijn vooral gericht op academici en hebben als voertaal Engels.