Evenementen

CHOIR organiseert verschillende soorten evenementen voor zorgprofessionals en kennisinstellingen: seminars, PhD-symposia en “CHOIR op (Zorg)pad”-symposia.C:\Users\LeeftinkAG\Dropbox\CHOIR\LogiDOC Meetings\Symposia\Symposium Aleida\Foto's\Symposium TETRIS 2.JPG

Aankomende bijeenkomst:
CHOIR seminar,
november 2017.
Meer informatie volgt.


Afgelopen bijeenkomst:
23 juni 2017
Symposium en promotie Nardo Borgman


Bekijk hier het archief van onze seminars, CHOIR on Tour symposia, en PhD-symposia

Seminars

Op seminars hebben we altijd gecombineerde presentaties: één vanuit wetenschap en één vanuit de praktijk. Seminars vinden om de maand plaats op de Universiteit Twente. Het eerstvolgende seminar zal plaatsvinden in november 2017. Daarnaast organiseren we op 13 december een seminar over de planning van diagnostiek en behandeling van kankerpatiënten, voorafgaand aan een tweedaags symposium ter ere van de promoties van Sem van Brummelen en Gréanne Leeftink. Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden volgt binnenkort. Het archief van onze seminars vindt u hier.

Symposia

Symposia zijn er ongeveer twee keer per jaar. Wanneer ze ter ere van een promotie zijn, vinden ze plaats op de Universiteit Twente. De andere symposia organiseren we ‘op locatie’ bij één van onze samenwerkende zorgpartners, vandaar de titel ‘CHOIR op (Zorg)pad’. Op symposia vullen we een hele dag met lezingen.

Het komende CHOIR symposium is een meerdaags symposium ter ere van de promoties van Sem van Brummelen en Gréanne Leeftink, op 14 en 15 december 2017. Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden volgt binnenkort.

Het afgelopen CHOIR symposium vond op 23 juni 2017, ter ere van de promotie van Nardo Borgman, op de Universiteit Twente. Meer informatie over dit symposium vindt u hier. Hier is het archief van onze symposia te vinden, en hier het archief van de symposia ter ere van promoties.   


Komt u ook?

CHOIR seminars en symposia zijn platforms waarin het nieuwste wetenschappelijke onderzoek van CHOIR en de toepassing in de praktijk centraal staan. Deelname is gratis en open voor zorgprofessionals en academici die belangstelling hebben voor zorglogistiek. PhD symposia zijn vooral gericht op academici en hebben als voertaal Engels.