Evenementen

CHOIR organiseert verschillende soorten evenementen voor zorgprofessionals en kennisinstellingen: seminars, PhD-symposia en “CHOIR op (Zorg)pad”-symposia.

C:\Users\LeeftinkAG\Dropbox\CHOIR\LogiDOC Meetings\Symposia\Symposium Aleida\Foto's\Symposium TETRIS 2.JPG

Aankomende bijeenkomst:
11 November 2016
CHOIR seminar


Afgelopen bijeenkomst:
28 september 2016
CHOIR on Tour in de Sint Maartenskliniek


Bekijk hier het archief van onze seminars, CHOIR on Tour symposia, en PhD-symposia

Seminars

Op seminars hebben we altijd twee presentaties: één vanuit wetenschap en één vanuit de praktijk. Seminars vinden om de maand plaats op de Universiteit Twente. Het eerstvolgende seminar zal plaatsvinden op 11 november 2016. Het archief van onze seminars vindt u hier.

Symposia

Symposia zijn er ongeveer twee keer per jaar. Wanneer ze ter ere van een promotie zijn, vinden ze plaats op de Universiteit Twente. De andere symposia organiseren we ‘op locatie’ bij één van onze samenwerkende zorgpartners, vandaar de titel ‘CHOIR op (Zorg)pad’. Op symposia vullen we een hele dag met lezingen. Het afgelopen CHOIR symposium vond plaats in de Sint Maartenskliniek in Nijmegen met als thema multi-appointment planning. Meer informatie over dit symposium vindt u hier. Hier is het archief van onze symposia te vinden, en hier het archief van de symposia ter ere van promoties.

Komt u ook?

CHOIR seminars en symposia zijn platforms waarin het nieuwste wetenschappelijke onderzoek van CHOIR en de toepassing in de praktijk centraal staan. Deelname is gratis en open voor zorgprofessionals en academici die belangstelling hebben voor zorglogistiek. PhD symposia zijn vooral gericht op academici en hebben als voertaal Engels.