UTTechMedCHOIREvenementen

CHOIR Evenementen

CHOIR organiseert verschillende soorten evenementen voor zorgprofessionals en kennisinstellingen: (online) seminars, PhD-symposia en CHOIR on Tour symposia. 


 


Het laatste online CHOIR seminar vond plaats op vrijdag 12 april 2024. Via het archief van onze seminars kunt u de presentatieslides raadplegen.


Het volgende CHOIR on Tour symposium staat gepland op vrijdag 14 juni 2024 bij Amsterdam UMC, locatie AMC. Klik hier voor meer informatie en om u in te schrijven.


Bekijk hier het archief van onze seminars, CHOIR on Tour symposia, en PhD-symposia.

Seminars

Het (online) CHOIR seminar is een platform voor zorgprofessionals en wetenschappers waarin het nieuwste wetenschappelijke onderzoek over zorglogistiek en de toepassing hiervan in de praktijk centraal staan. Momenteel organiseert een tweemandelijks online seminar op de tweede vrijdag van de maand. Het archief van vorige seminars vindt u hier.

Symposia

Symposia worden op onregelmatige basis georganiseerd door CHOIR. Wanneer ze ter ere van een promotie zijn (PhD-symposia), vinden ze plaats op de Universiteit Twente. Deze symposia zijn veelal Engelstalig. Andere symposia organiseren we vaak op locatie bij één van onze samenwerkende zorgpartners, vandaar de titel CHOIR on Tour. Op symposia vullen we een hele dag met inspirerende lezingen. Het archief van eerdere edities van CHOIR on Tour vindt u hier. Voor een overzicht van (eerder plaatsgevonden) PhD symposia verwijzen wij u naar de Events pagina op onze Engelstalige website.

Komt u ook?

CHOIR seminars en symposia zijn platforms waarin het nieuwste wetenschappelijke onderzoek van CHOIR en de toepassing hiervan in de praktijk centraal staan. Deelname is gratis en open voor (zorg)professionals en academici die belangstelling en/of interesse hebben voor zorglogistiek. PhD symposia zijn vooral gericht op academici en hebben als voertaal Engels. 

U kunt zich via dit formulier aanmelden voor onze mailinglijst voor CHOIR activiteiten.