Evenementen

CHOIR organiseert verschillende soorten evenementen voor zorgprofessionals en kennisinstellingen: seminars, PhD-symposia en “CHOIR op (Zorg)pad”-symposia.
C:\Users\LeeftinkAG\Dropbox\CHOIR\LogiDOC Meetings\Symposia\Symposium Aleida\Foto's\Symposium TETRIS 2.JPG

Aankomende bijeenkomst: 23 juni 2017
Symposium en promotie Nardo Borgman


Afgelopen bijeenkomst:
11 November 2016
CHOIR seminar


Bekijk hier het archief van onze seminars, CHOIR on Tour symposia, en PhD-symposia

Seminars

Op seminars hebben we altijd gecombineerde presentaties: één vanuit wetenschap en één vanuit de praktijk. Seminars vinden om de maand plaats op de Universiteit Twente. Het eerstvolgende seminar zal plaatsvinden in het najaar van 2017. Het archief van onze seminars vindt u hier.

Symposia

Symposia zijn er ongeveer twee keer per jaar. Wanneer ze ter ere van een promotie zijn, vinden ze plaats op de Universiteit Twente. De andere symposia organiseren we ‘op locatie’ bij één van onze samenwerkende zorgpartners, vandaar de titel ‘CHOIR op (Zorg)pad’. Op symposia vullen we een hele dag met lezingen. Het afgelopen CHOIR symposium vond plaats in de Sint Maartenskliniek in Nijmegen met als thema multi-appointment planning. Meer informatie over dit symposium vindt u hier. Het komende CHOIR symposium zal plaatsvinden op 23 juni 2017, ter ere van de promotie van Nardo Borgman, op de Universiteit Twente. Meer informatie, en de mogelijkheid om in te schrijven, vindt u hier. Hier is het archief van onze symposia te vinden, en hier het archief van de symposia ter ere van promoties.

De (aanmeld-)informatie is te vinden op de site (link), Het programma zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden.


Komt u ook?

CHOIR seminars en symposia zijn platforms waarin het nieuwste wetenschappelijke onderzoek van CHOIR en de toepassing in de praktijk centraal staan. Deelname is gratis en open voor zorgprofessionals en academici die belangstelling hebben voor zorglogistiek. PhD symposia zijn vooral gericht op academici en hebben als voertaal Engels.