Welkom bij CHOIR!

Evenementen

CHOIR organiseert verschillende soorten evenementen voor zorgprofessionals en kennisinstellingen: seminars, PhD-symposia en “CHOIR op (Zorg)pad”-symposia. 


 


C:\Users\LeeftinkAG\Dropbox\CHOIR\LogiDOC Meetings\Symposia\Symposium Aleida\Foto's\Symposium TETRIS 2.JPG

Het afgelopen seminar van 5 oktober 2018 stond in het teken van data-analyse in zorglogistiek. Meer info, zie hierHet afgelopen symposium vond plaats op 2 november 2018 in het kader van de promotie van Ingeborg Bikker. Meer info, zie hier  


Bekijk hier het archief van onze seminars, CHOIR on Tour symposia, en PhD-symposia

Seminars

Op seminars hebben we altijd gecombineerde presentaties: twee vanuit de wetenschap en twee vanuit de praktijk. Seminars vinden om de twee maanden plaats op de Universiteit Twente. Het volgende CHOIR seminar is begin 2019. Het archief van onze seminars vindt u hier.

Symposia

Symposia zijn er ongeveer twee keer per jaar. Wanneer ze ter ere van een promotie zijn, vinden ze plaats op de Universiteit Twente. De andere symposia organiseren we ‘op locatie’ bij één van onze samenwerkende zorgpartners, vandaar de titel ‘CHOIR op (Zorg)pad’. Op symposia vullen we een hele dag met lezingen.

Het afgelopen CHOIR symposium vond plaats op 2 november 2018 en was ter ere van de promotie van Ingeborg Bikker. Meer informatie vindt u hierHier is het archief van onze symposia te vinden, en hier het archief van de symposia ter ere van promoties.   

Komt u ook?

CHOIR seminars en symposia zijn platforms waarin het nieuwste wetenschappelijke onderzoek van CHOIR en de toepassing in de praktijk centraal staan. Deelname is gratis en open voor zorgprofessionals en academici die belangstelling hebben voor zorglogistiek. PhD symposia zijn vooral gericht op academici en hebben als voertaal Engels.