UTTechMedCHOIREvenementen

CHOIR Evenementen

CHOIR organiseert verschillende soorten evenementen voor zorgprofessionals en kennisinstellingen: (online) seminars, PhD-symposia en “CHOIR on Tour”-symposia. 


 


C:\Users\LeeftinkAG\Dropbox\CHOIR\LogiDOC Meetings\Symposia\Symposium Aleida\Foto's\Symposium TETRIS 2.JPG

Het volgende online CHOIR seminar staat gepland op vrijdag 8 december. Klik hier voor meer informatie over het seminar.


Informatie over het volgende CHOIR on Tour symposia volgt te zijner tijd.


Bekijk hier het archief van onze seminars, CHOIR on Tour symposia, en PhD-symposia

Seminars

Het (online) CHOIR seminar is een platform voor zorgprofessionals en wetenschappers waarin het nieuwste wetenschappelijke onderzoek over zorglogistiek en de toepassing hiervan in de praktijk centraal staan. Momenteel organiseert een tweemandelijks online seminar op de tweede vrijdag van de maand. Het archief van vorige seminars vindt u hier.

Symposia

Symposia worden op onregelmatige basis georganiseerd door CHOIR. Wanneer ze ter ere van een promotie zijn (PhD-symposia), vinden ze plaats op de Universiteit Twente. Andere symposia organiseren we op locatie bij één van onze samenwerkende zorgpartners, vandaar de titel "CHOIR on Tour". Op symposia vullen we een hele dag met inspirerende lezingen. 

Komt u ook?

CHOIR seminars en symposia zijn platforms waarin het nieuwste wetenschappelijke onderzoek van CHOIR en de toepassing hiervan in de praktijk centraal staan. Deelname is gratis en open voor (zorg)professionals en academici die belangstelling en/of interesse hebben voor zorglogistiek. PhD symposia zijn vooral gericht op academici en hebben als voertaal Engels.

U kunt zich via dit formulier aanmelden voor onze mailinglijst voor CHOIR activiteiten.