CHOIR organiseert verschillende soorten evenementen voor zorgprofessionals en kennisinstellingen: seminars, PhD-symposia en “CHOIR op (Zorg)pad”-symposia. 


 


C:\Users\LeeftinkAG\Dropbox\CHOIR\LogiDOC Meetings\Symposia\Symposium Aleida\Foto's\Symposium TETRIS 2.JPG

Het eerstvolgende CHOIR seminar zal plaatsvinden op 12 februari 2021.


Het afgelopen seminar stond in het teken van COVID-19 en de transitie van de gezondheidszorg. Meer info, zie hier.


Bekijk hier het archief van onze seminars, CHOIR on Tour symposia, en PhD-symposia

Seminars

Op seminars hebben we altijd gecombineerde presentaties: twee vanuit de wetenschap en twee vanuit de praktijk. Seminars vinden om de twee maanden plaats op de Universiteit Twente. Het archief van onze seminars vindt u hier.

Symposia

Symposia zijn er ongeveer twee keer per jaar. Wanneer ze ter ere van een promotie zijn, vinden ze plaats op de Universiteit Twente. De andere symposia organiseren we ‘op locatie’ bij één van onze samenwerkende zorgpartners, vandaar de titel ‘CHOIR op (Zorg)pad’. Op symposia vullen we een hele dag met lezingen. Het eerstvolgende CHOIR symposium vindt plaats ter ere van de promotie van Joost van Sambeeck. Meer informatie vindt u hier. 

Het afgelopen CHOIR symposium vond plaats op 2 november 2018 en was ter ere van de promotie van Ingeborg Bikker. Meer informatie vindt u hierHier is het archief van onze symposia te vinden, en hier het archief van de symposia ter ere van promoties.   

Komt u ook?

CHOIR seminars en symposia zijn platforms waarin het nieuwste wetenschappelijke onderzoek van CHOIR en de toepassing in de praktijk centraal staan. Deelname is gratis en open voor zorgprofessionals en academici die belangstelling hebben voor zorglogistiek. PhD symposia zijn vooral gericht op academici en hebben als voertaal Engels.

U kunt zich via dit formulier aanmelden voor onze mailinglijst voor CHOIR activiteiten.