Opleiding Zorglogistiek voor Zorgprofessionals

cursusaanbod voor BSc/MSC/PHD studenten

De staf van CHOIR verzorgt zorglogistiek onderwijs voor alle academische niveau's: cursussen voor de bachelor- en masteropleidingen Technische Bedrijfskunde/Industrial Engineering & Management, Technische Wiskunde/Applied Mathematics, en Gezondheidswetenschappen/Health Science; en voor PhD studenten in de vorm van een internationale summer school of GP-OML cursus.

Cursusaanbod voor zorgprofessionals

CHOIR organiseert al sinds 2008 cursussen voor zorgprofessionals in allerlei vormen. In samenwerking met prof.dr.ir. Erwin Hans en prof. dr. Richard Boucherie (de oprichters van CHOIR) en Rhythm is de opleiding Capaciteitsmanagement in de Zorg ontwikkeld. Rhythm maakt wetenschappelijke kennis op het gebied van zorglogistiek toegankelijk door zorgaanbieders te begeleiden in het innoveren van hun capaciteitsmanagement. De opleiding bevat 7 lesdagen tussen 6 november 2024 en 23 april 2025, waarin verschillende concepten en principes van integraal capaciteitsmanagement worden behandeld en geduid met praktijkvoorbeelden. Hiermee kunt u zorglogistiek in uw organisatie vanuit kennis gaan vormgeven en continu door ontwikkelen. We laten concrete voorbeelden zien op basis van dashboards, leggen de link met integrale aansturing en tonen aan hoe dit tevens de planning & control cyclus effectiever en efficiënter maakt. Er is specifieke aandacht voor integrale besturing van de polikliniek, OK, kliniek, inclusief personeelsplanning. Ook ontmoet u gelijkgestemden van andere organisaties en bouwt zo aan een netwerk met collega’s van andere zorginstellingen.

Voor meer informatie over het cursusaanbod verwijzen wij u naar: https://www.rhythm.nl/nl/academy/

Meld je hier aan voor de volgende editie van de 7-daagse opleiding Capaciteitsmanagement in de Zorg. Zie voor meer informatie over deze opleiding de flyer.

Groepswerk Opleiding Zorglogistiek