Gemeente Hengelo - 3 Junior Strategen

Bedrijf

Naam Organisatie
Gemeente Hengelo

Website Organisatie
www.hengelo.nl en werkenbijhengelo.nl

Contactpersoon Organisatie
Carline Heikens Pleizier en Trudy Verhoeff

Emailadres Contactpersoon
ditisietsvoormij@hengelo.nl

Telefoonnummer Contactpersoon
074-2459855 of 074-2459430

Functieomschrijving

Titel Functie
Positieve Dwarsdenkers voor de functie van 3 Junior Strategen

Relevant vakgebied
overheid / bestuurskunde

Beschikbaar vanaf
1 - sep - 2017

Toelichting functie omschrijving
Deze vacature is ontstaan door het generatiepact, een landelijke cao-afspraak. Oudere werknemers leveren vrijwillig uren in waardoor er vacatureruimte ontstaat voor jongeren. Daarom is deze vacature bedoeld voor jongeren t/m 27 jaar. Kijk op https://www.hengelo.nl/Welkom-in-Hengelo/Actueel/Nieuws/De-gemeente-Hengelo-zoekt-nieuwe-medewerkers.html voor meer informatie.

Wij
Wij zoeken drie jonge talenten die diverse uitdagende opdrachten op verschillende plekken in de organisatie gaan uitvoeren. Welke opdrachten dit precies zijn, is afhankelijk van de talenten die je hebt en de behoefte in de organisatie. Zo willen we het strategisch vermogen binnen het fysieke werkveld verder ontwikkelen en willen we onze externe oriëntatie vergroten.

Jij
Jij zet mensen aan het denken, draagt vernieuwende ideeën aan, hebt lef, doet de dingen net een beetje anders en neemt jouw collega’s hierin mee. Je durft de horzel te zijn maar kan ook verbinden, bent ondernemend en maatschappelijk betrokken. Je bent breed geïnteresseerd en hebt hbo- of wo-niveau. Vanuit deze functie krijg je een brede blik op het gemeentelijke werkveld en daarmee een unieke kans om je verder te ontwikkelen. We maken samen een ontwikkelplan met passende opleidingen of trainingen en jij kiest zelf wie jouw leidinggevende wordt!

We verwachten jou niet achter je eigen bureau; je beweegt je dwars door de hele organisatie.
Je werkt op het snijvlak tussen de ambtelijke organisatie en het bestuur. Je bent een trekker, levert meedenkkracht maar kan ook je handen laten wapperen.

Wil jij meedenken over ontwikkelingen in het sociale domein, werken aan projecten in de binnenstad én ideeën aandragen hoe we in het nieuwe stadskantoor gaan (samen)werken? Dan ben jij een geschikte positieve dwarsdenker!

Wat wij jou bieden
We verwachten veel van je, maar bieden je nog meer.
– Je krijgt boeiend werk in een professionele werkomgeving, waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen.
– We investeren in je met opleidingen en trainingen en geven je ruimte om jouw talenten te ontplooien.
– De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed

Positieve dwarsdenker worden bij gemeente Hengelo?
Solliciteer vóór 25 augustus 2017 via werkenbijhengelo.nl. Dit kan met een brief, Prezi, filmpje of iets anders zijn; laat je hersens kraken, wees creatief en verras ons! Laat zien wie jij als persoon bent.

En dan?
Na je sollicitatie ontvang je een bevestiging en na 25 augustus informeren we je over het vervolg van de procedure.

Bel Carline of Trudy
Toch meer weten over de functie? Bel met Carline (Heikens Pleizier) via 074-2459855 of bel met Trudy (Verhoeff) via 074-2459430.