UTFaculteitenBMSNieuwsWijziging periode jaargesprekken

Wijziging periode jaargesprekken

In de afgelopen jaren bent u gewend uw jaargesprek met uw leidinggevende(n) telkens rond de periode maart/mei te voeren. Met ingang van dit jaar komt daar verandering in, in de zin dat de jaargesprekken 2017 rond de periode oktober/november gehouden worden.

Deze verplaatsing heeft als reden dat er een vernieuwde (BMS) Planning & Conctrol Cyclus is ontworpen, die als doel heeft de bedrijfsvoering beter te laten verlopen. De uitkomsten en consequenties van de jaargesprekken kunnen als gevolg van de verplaatsing naar oktober/november voortaan zorgvuldiger uitgewerkt en voorbereid worden.  

Ontwikkeling nieuw systeem jaargesprekken

Zoals u mogelijk weet, is de dienst HR sinds enige tijd bezig met een nieuwe systematiek en applicatie inzake jaargesprekken. We hopen dat deze nieuwe systematiek en applicatie op tijd klaar is voor gebruik in het najaar. Mocht dat niet het geval zijn, dan zal het huidige FJUT systeem ook dit jaar gehanteerd worden. U ontvangt hierover in de komende jaar meer informatie.

Gesprekken reeds gepland?

Indien uw gesprek reeds gepland staat en uzelf en uw leidiggevende(n) deze graag door willen laten gaan: er is niks tegen het voeren van ‘voorgangsgesprekken’. Echter registratie hiervan via FJUT is niet mogelijk.  

Promovendi

Voor promovendi die gestart zijn ná 1 januari 2014, geldt dat ze geen gebruik maken van FJUT. Zij volgen de via TGS opgenomen richtlijnen inzake de ‘qualifier’, ‘assesment’ en ‘annual reviews’ en slaan hun gespreksformulieren op in het promovendi-volgsysteem (Prodoc). Promovendi, die gestart zijn vóór 1 januari 2014, hebben de keuze tussen FJUT of de “oude” formulieren voor het jaargesprek.

Vragen of opmerkingen?

Als u vragen heeft kunt u vanzelfsprekend een appél doen op de afdeling HR/BMS.   

Met vriendelijke groet,

Namens de afdeling HR/BMS,

John Winter, HR manager