UTFaculteitenBMSAgendaRisk & Resilience Festival

Risk & Resilience Festival

Working together for a better future - 9 NOVEMBER 2023

Het Risk & Resilience Festival is een jaarlijks terugkerend evenement waar kennis en kunde op het gebied van risk, resilience en safety wordt onderzocht, ontwikkeld en wordt gedeeld. Het vormt een ontmoeting- en netwerkplek voor professionals, practitioners, wetenschappers, academici, studenten en alumni, die hun kennis en ervaring willen delen en verrijken.

In 2023 zullen de deelnemers worden uitgedaagd om samen te werken aan grote transformatievraagstukken voor de toekomst. In deze zevende editie draait het om innovatieve denkkracht van de deelnemers. In een interactieve setting ga je met anderen aan de slag met een van de grote maatschappelijke opgaven van Nederland. Je kunt kiezen uit vier maatschappelijke thema’s waarmee je aan de slag gaat:

  • Watermanagement
  • Energie
  • Snelle digitale wereld
  • Industrie

Aan de hand van concrete casuïstiek ga je in een team aan het werk. Daarbij is ieder geluid welkom: hoe meer meningen, des te levendiger de dialoog en des te interessanter het leerproces. Alles vindt plaats onder de deskundige begeleiding van een facilitator.

Meer informatie over dit event?
Klik hier!