ALUMNI TALKS 2023

Bestel nu je kaarten!

Op vrijdag 6 oktober 2023 vinden de jaarlijkse Alumni Talks weer plaats! Zoals gebruikelijk blikken prominente alumni terug op hun carrière tot nu toe en geven ze een beeld van de uitdagingen in hun huidige activiteiten. De rode draad in dit alles: wat drijft hen? Een middag vol inspiratie voor iedere alumnus, student, medewerker en andere geïnteresseerden. Met volop gelegenheid om vragen te stellen in de zaal of tijdens de borrel!

De Alumni Talks 2023 hebben al plaatsgevonden

De volgende editie zal volgend jaar de eerste vrijdag van oktober plaats vinden.

Sprekers 2023

Dit jaar verwelkomen wij Anke Huiskes, Richard Droste en Raoul Zaal. Anke Huiskes studeerde Communicatiewetenschappen van 2002 tot 2008. Na haar afstuderen maakte zij carrière in Silicon Valley: van werknemer tot investeerder tot oprichter. Anke is mede-oprichter en Managing Partner van NP-Hard Ventures, een durfkapitaalfonds dat in een vroeg stadium investeert in startups. Ze zet zich in voor sustainability en diversity. Richard Droste studeerde Technische Natuurkunde van 1982 tot 1987. Na banen bij TNO en Philips maakte hij carrière bij ASML waar hij nu Vice President Development & Engineering is en hoofd van de Business Line EUV-NXE. Hij is er van overtuigd dat hun machines een ziel hebben en legt dat graag uit tijdens de Alumni Talks. Raoul Zaal studeerde Technische Bedrijfskunde van 1987 tot 1994. Via FMCG, Energie en eCommerce maakte hij de overstap naar innovatie in de zorg. Na te hebben gewerkt voor FocusCura en Luscii begon hij begin dit jaar zijn eerste eigen start-up Syntilio om zorg op afstand mogelijk te maken. Kom hier meer te weten over de sprekers!

Bestel kaarten voor de Alumni Talks
Bestel nu je kaarten en kom (terug) naar de campus voor een inspirerende middag met interessante alumni sprekers die een kijk geven in hun carrière. Aansluitend ben je welkom om te netwerken en te borrelen op onze kosten! 

Bestel nu je kaarten!
Bestel!
Alumni Talks 2023

Waar:               Amphitheater Vrijhof
Wanneer:        Vrijdag 6 oktober 2023 
Tijd:                 15.00 – 17.00 uur
Borrel:             Aansluitend
Taal:                 Nederlands
Ticket kosten: 7,50 euro

Samen naar de Alumni Talks

Wil je iemand meenemen om samen naar de Alumni Talks te gaan? Een oud jaargenoot, collega of iemand van je oude studentenvereniging? Van harte welkom! Nodig ze uit en bestel je extra kaart(en)!