Evenementen

Ontmoet alumni in binnen- en buitenland tijdens onze events! Naast alle evenementen georganiseerd door onze wereldwijde alumnikringen, alumniverenigingen en Young Alumni Network, bieden we als Universiteit Twente verschillende terugkerende evenementen aan.

Bekijk snel welke evenementen binnenkort bij jou in de buurt plaatsvinden!
Naar de agenda

Jaarlijkse evenementen

Alumni Talks

Elk jaar in de eerste week van oktober vinden de Alumni Talks plaats. Tijdens dit jaarlijkse event blikken drie prominente alumni terug op hun verrassende, vooruitstrevende of bewogen carrière en geven een kijk in de toekomst van hun vakgebied. Een middag vol inspiratie voor iedere alumnus, UT student, medewerker en ander geïnteresseerde.

Twente Alumni Lezingen

De Twente Alumni Lezingen is onze nieuwste traditie. Ieder voorjaar komt de UT naar je toe! Onderzoekers van de Universiteit Twente trekken binnen- en buitenland in om de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied te delen met alumni. Er is altijd wel een lezing bij jou in de buurt! De volgende editie van de Twente Alumni Lezingen staat gepland voor voorjaar 2022. 

Alumnidag

Tijdens elk lustrum van de Universiteit Twente organiseren we de Alumnidag. Een dag waarop alle alumni worden uitgenodigd voor een grote reünie op de campus en waarin de actualiteit maar ook nostalgie centraal staat. De volgende Alumnidag is op 21 mei 2022.

Reünies

Voorafgaand aan de Dies Natalis in november nodigen we alumni uit voor een reünie om hun speciale afstudeerjubileum met oud-studiegenoten te vieren. Ieder jaar nodigen we hiervoor een nieuwe groep alumni uit. Gezamenlijk bezoeken we daarna de Dies Natalis viering.  

Zelf iets organiseren?

Heb jij vragen over een van de evenementen, of zou je het leuk vinden om zelf ook eens een event te organiseren? Zou je het leuk vinden om de alumni eens uit te nodigen voor een bezoek aan jouw bedrijf? Neem dan contact met Joe of Hilde op. Of wil je zelf een reünie organiseren met jouw oud-huisgenoten, oud-studiegenoten of jouw jaarclub? Karen helpt je graag hierbij.

Evenementen in Nederland

M. Coello Casian (Magali)
Alumni officer

Evenementen in het buitenland

J. Laufer (Joe)
Senior Advisor - Alumni Relations

Reünies met oud-huisgenoten, oud-studiegenoten, jaarclubgenoten of jouw dispuut

K. Wannyn (Karen)
Communications Officer Alumni Office & Development Office and Twente University Fund