Wat is jouw canon verhaal?

Voeg jouw eigen verhaal toe!

14 september 1964, drie jaar na de oprichting, beginnen zo’n 200 studenten aan hun studie op de Technische Hogeschool Twente. 62 jaar en 60.000 alumni later kunnen we terugkijken op een rijke geschiedenis. Bestuurlijke besluiten, ontwikkelingen in de community, markante gebeurtenissen en acties van vele relevante personen zijn bouwstenen die de UT hebben gevormd tot de ondernemende universiteit die niet alleen oog heeft voor high tech, maar ook voor de human touch. De meest relevant bouwstenen hebben we als ‘vensters’ toegevoegd aan de canon van de Universiteit Twente.

De canon is altijd in ontwikkeling en staat open voor debat en discussie. Mis jij een gebeurtenis, kenmerk of markant persoon in de canon? Voeg dan jouw eigen verhaal toe!

WIE KAN WAT TOEVOEGEN?

Alle alumni, medewerkers en studenten van de UT. 

WAT KAN IK TOEVOEGEN?

Elk verhaal, evenement, persoon of gebeurtenis die op of rond de Universiteit Twente plaatsgevonden heeft en die de UT heeft gemaakt tot de ondernemende universiteit anno nu.

HOE DOE IK DIT?

Door onderstaand formulier in te vullen wordt je verhaal naar het Alumnibureau gestuurd. Er zal dan een keuze gemaakt worden om het wel of niet (gedeeltelijk) op de tijdlijn te zetten.

Alvast bedankt!

Wie ben jij?

Vertel ons jouw verhaal

Om een zo compleet mogelijk beeld van jouw verhaal te kunnen krijgen zouden wij graag ook een (of meerdere) foto's willen hebben die bij jouw verhaal passen. Mocht het bovenstaande veld niet voldoende zijn neem dan contact op met ons via alumni@utwente.nl.

Mocht je een video fragment willen inzenden kan dit natuurlijk ook. Vul hieronder de link (Youtube of Vimeo) van van je video in.