UTAlumni NetwerkAgendaUitreiking Prins Friso Ingenieursprijs 2024

Uitreiking Prins Friso Ingenieursprijs 2024 2 UT alumni zijn finalisten

De Prins Friso Ingenieursprijs wordt jaarlijks door KIVI toegekend aan een ingenieur die zich onderscheidt in expertise, innoverend vermogen, maatschappelijke impact en ondernemerschap. Met de prijs, die op 13 maart 2024 voor de tiende keer tijdens een feestelijke bijeenkomst wordt uitgereikt, zet KIVI de ingenieurs van de toekomst én het ingenieursvak in de schijnwerpers. De winnaar mag zich een jaar lang 'Ingenieur van het Jaar' noemen. 

WIE WORDT DE INGENIEUR VAN HET JAAR 2024?

2 UT ALUMNI ZIJN FINALISTEN

Op 13 maart tijdens de Dag van de Ingenieur op De Haagse Hogeschool wordt bekendgemaakt wie de prijs in de wacht sleept en zich Ingenieur van het Jaar mag noemen. Ook wordt dan de publieksprijs uitgereikt. Stemmen hiervoor kan vanaf 13 februari. Met de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs wil het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) excellente ingenieurs en hun werk een podium bieden.

Kom naar de uitreiking op 13 maart

Aanmelden Jaarcongres en uitreiking Prins Friso Ingenieursprijs

Kom jij ook naar de Dag van de Ingenieur op 13 maart? Het Jaarcongres en de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs zijn twee aparte programmaonderdelen van deze dag, waarvoor je je apart moet aanmelden. Je kunt beide bezoeken, of één van de twee. Beide evenementen zijn toegankelijk voor iedereen. 

Meld je aan hier: https://www.kivi.nl/activiteiten/activiteit/dag-van-de-ingenieur-uitreiking-prins-friso-ingenieursprijs-2024

Meer informatie over de prijs en de mogelijkheid om een excellente ingenieur te nomineren vind je op deze website.