UTAlumni NetwerkAgendaEnergietransitie kansen en uitdagingen - Dow Benelux

Energietransitie kansen en uitdagingen - Dow Benelux Alumnibijeenkomst Zuid West Nederland

De energietransitie brengt vele uitdagingen met zich mee. Voor de overheid en ook voor het bedrijfsleven. Om deze industriële transitie te bespreken, organiseert de alumnikring Zuid West Nederland samen met Dow Benelux en het UT Alumnibureau een bijeenkomst voor alumni van de Universiteit Twente. Centraal thema van deze alumnibijeenkomst is de uitdaging die de energietransitie oplevert voor Dow Benelux. 

Op donderdagavond 23 november 2023 openen de deuren van Dow Benelux in Terneuzen voor alumni van de Universiteit Twente. Tijdens deze bijeenkomst zullen Kees Biesheuvel, technologie-innovatiemanager bij Dow Benelux, en dr. Yashar Hajimolana, universitair hoofddocent aan de UT en expert in de ontwikkeling van geavanceerde modellen gericht op innovatieve energiesystemen voor het decarboniseren van industrieën, presentaties verzorgen. De gastheer van het evenement is Aram de Ruiter (TBK’97), Senior Supply Chain Director Performance Materials & Coatings, en hij is, net als jij, een alumnus van de Universiteit Twente.

Deze bijeenkomst is een initiatief van alumnikring Zuid West Nederland, met als trekkers alumni Gerard van Harten (CT’77) en Michiel Tijsseling (TN’85), beiden woonachtig in Zeeuws-Vlaanderen. Het is een vervolg op een eerdere bijeenkomst op 30 maart j.l. waarbij we op bezoek waren in het Provinciehuis van Zeeland bij alumnus Han Polman (BSK’88), Commissaris van de Koning.   

Datum: Donderdag 23 november 2023
Locatie: Dow Diamond Center, Innovatieweg 18 Hoek (gemeente Terneuzen)

Programma

18.00 ontvangst met een snack
18.30 welkom door Aram de Ruiter (TBK’97), Senior Supply Chain Director Performance Materials & Coatings - Dow Benelux
18.35 welkom door Gerard van Harten (CT’77), samen met Michiel Tijsseling (TN’85) initiatiefnemer van dit evenement.
18.40 presentatie door Kees Biesheuvel, technologie innovatie manager - Dow Benelux
19.10 presentatie door dr. Yashar Hajimolana, expert op het gebied van industriële energietransitie, Faculteit Engineering Technology (ET/voorheen CTW), Universiteit Twente
19:40 Panelgesprek
20.00 Borrel
20.30 Einde

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via deze link. Geef daarbij s.v.p. aan indien u eventuele dieetwensen of allergieën heeft.  

Energietransitie kansen en uitdagingen - Dow Benelux Alumnibijeenkomst Zuid West Nederland
Registreer