UTFacultiesTNWEducationBachelor programmesProcedure Applied Physics (link)

Procedure Applied Physics (link)

Mobility Online is een UT systeem dat gebruikt wordt om oa. afstudeeropdrachten te registeren. Bij de Bacheloropleiding TN wordt de organisatorische kant van de Bacheloropdracht via Mobility Online geregeld. Algemene handleidingen van Mobility Online zijn hier te vinden.

Voor de start van de Bachelor opdracht

In OSIRIS moet je jezelf via inschrijven via Exam Component op Voorbereiding Bacheloropdracht TN (202000708) en TN MOD12 Bacheloropdracht (202000715). Als je dubbelstudent AM-TN bent schrijf je je via 'Course module'in op de Bachelor Opdracht AM-TN (202001433)  

Voor de start van de Bacheloropdracht (tijdens Voorbereiding Bacheloropdracht) start je de afstudeer registratie in Mobility Online. Bij een afstudeeropdracht op de UT gebruik je de standard registration. Bij een opdracht buiten de UT moet ook de extended registration ingevuld worden.

!! De opleidingsstaf van TN zal je vanaf week 7, na de start van je bacheloropdracht, herinneren om het registratieproces te voltooien. Belangrijk is om je vanaf de start van je opdracht te registeren, zodat het proces tijdig afgerond is!!

Aan het eind van de Bachelor opdracht

Wanneer de Bacheloropdracht bijna klaar is meld je dan aan in Mobility Online en pas eventueel titel, omschrijving of commissie aan als deze is gewijzigd. Regel in overleg met de leerstoel jouw afstudeer colloquium.

Geef dan aan dat je de Bacheloropdracht bijna hebt afgerond.

De Bacheloropdrachtcommissie en de formulieren (Aanmelden vakkenpakket Bachelor TN and Aanmelden Bachelor Examen) worden nu formeel goedgekeurd door de Examencommissie TN. Na goedkeuring wordt 'Project' gemarkeerd als 'finished'.

Nadat BOZ het cijfer voor de Bacheloropdracht heeft geregistreerd in OSIRIS en ook het verslag en de plagiaat check binnen is wordt het geheel afgesloten met 'Assignment finished' .