See Bachelor programmes

Procedure Applied Physics (link)

Mobility Online is een UT systeem dat gebruikt wordt om oa. afstudeeropdrachten te registeren. Bij de Bacheloropleiding TN wordt de organisatorische kant van de Bacheloropdracht via Mobility Online geregeld. Algemene handleidingen van Mobility Online zijn hier te vinden.

Voor de start van de Bachelor opdracht

In OSIRIS moet je jezelf inschrijven voor Voorbereiding Bacheloropdracht TN (201700178) en TN MOD12 Bacheloropdracht (201500316). Daarmee krijg je toegang tot de beide Canvas sites.

Voor de start van de Bacheloropdracht (tijdens Voorbereiding Bacheloropdracht) start je de afstudeer registratie in Mobility Online. Bij een afstudeeropdracht op de UT gebruik je de standard registration. Bij een opdracht buiten de UT moet ook de extended registration ingevuld worden.

 • Sign-in met jouw UT studentnummer en UT password.
 • Vul de 'Application Form' in.
  - Geef de juiste 'Faculty, Study level and Study fields'.
  - Geef aan wat jouw start- en einddatum is van jouw Bacheloropdracht bij 'Start date thesis' en 'Graduation date'.
  - Committee information: zie voor de samenstelling van de Bacheloropdrachtcommissie artikel 14 van de Regels Examencommissie TN; en het overzicht van de Staf van TN/AP.
  - Gef aan in welke leerstoel je de opdracht gaat uitvoeren ((Prefered) Research Chair:).
  - De Course Code van de Bacheloropdracht TN is 201500316 (voor de Dubbelstudenten AM-TN is dit 201800323)
  - Vul de titel en een korte opdrachtomschrijving in bij 'Title' en 'Description' (deze kan later nog aangepast worden).
  - Geef aan welke vakken/module-onderdelen je nog moet afronden en wanneer je verwacht dit te doen.
  - Wanneer je van plan bent niet fulltime aan de Bacheloropdracht te gaan werken, of wanneer de Bacheloropdracht niet het laatste onderdeel van de Bachelor is, geef dit dan aan in Additional remarks
 • Na registratie, ontvang je een bevestigings e-mail inclusief login details en een link om jezelf aan te melden. Deze link wordt gebruikt om de voortgang bij te kunnen houden en eventuele benodigde acties zichtbaar te maken.
 • Log in. Download de Application Form en laat de leerstoel dit ondertekenen. 
 • Scan de Application Form in en upload de file in Mobility Online onder Upload Application Form. Nu is jouw Bacheloropdracht aangemeld.
 • Nadat jouw aanmelding is bekeken en goedgekeurd door de Opleidingscoordinator (Edwin Lodder) ontvangt je automatisch een e-mail.  
 • De 'Application Form' kan daarna weer aangepast worden met de Edit optie. 

Aan het eind van de Bachelor opdracht

Wanneer de Bacheloropdracht bijna klaar is meld je dan aan in Mobility Online en pas eventueel titel, omschrijving of commissie aan als deze is gewijzigd. Regel in overleg met de leerstoel jouw afstudeer colloquiem.

Geef dan aan dat je de Bacheloropdracht hebt afgerond.

De Bacheloropdrachtcommissie en de formulieren (Aanmelden vakkenpakket Bachelor TN and Aanmelden Bachelor Examen) worden nu formeel goedgekeurd door de Examencommissie TN. Na goedkeuring wordt 'Project' gemarkeerd als 'finished'.

Nadat BOZ het cijfer voor de Bacheloropdracht heeft geregistreerd in OSIRIS en ook het verslag en de plagiaat check binnen is wordt het geheel afgesloten met 'Assignment finished' .