Zwemmen

BUITENZWEMBAD

Buitenbad

In de zomerperiode (15 mei t/m 17 september 2017) kun je gebruik maken van het buitenzwembad van het Sportcentrum. Met een beschutte ligging en een ruime ligweide is het een genot om even bij te komen van een lange werkdag of is het een heerlijke verfrissing tussen de colleges door.

Het buitenbad is gratis toegankelijk voor UnionCard (student) en CampusCard (medewerkers) houders. Voor studenten met een UnionCard en UT medewerkers met een CampusCard (Employees) is deze faciliteit standaard geactiveerd op de studenten- of medewerkerskaart.

Derden UT gelieerd kunnen een CampusCard met zwemsupplement verkrijgen via de Servicedesk in het Sportcentrum. Geheel Externen kunnen per 1 september 2016 geen gebruik meer maken van de UT zwembaden.

Hieronder vind je de verschillende kaarten en prijzen:

KAART**

DOELGROEP

Prijzen

Zwemmen zomerkaart (CampusCard + supplement)

Derden UT gelieerd

€50,-

Zwemmen maandkaart
(CampusCard + supplement)

Derden UT gelieerd

€ 20,-

Zwemmen zomerkaart gezin*

Derden UT gelieerd / UT-medewerker

€100,-

Zwemmen zomerkaart junior

Kind UT-medewerker 14 t/m 17 jr.

€50,-

* Gezinskaart: max. 5 personen, waarvan min. 1 volw. Kinderen 17 jaar of jonger. Let op: Als u een gezinskaart heeft, is het niet mogelijk om daarnaast nog introduceekaartjes voor het zwembad aan te schaffen.
** Zomerkaart is geldig van 15 mei t/m 17 september 2017. De maandkaart is een maand geldig vanaf
de dag van aanschaf.

De openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 11.00-18.00 uur
Zaterdag: 12.00-18.00 uur
Zondag: 12.00-18.00 uur

Bij slecht weer en een lage temperatuur (<16°C) gaat het buitenbad in de weekenden eerder sluiten. Mocht je in het weekend na 15.00 uur willen zwemmen en er bestaat twijfel vanwege het weer, neem dan contact op met het buitenbad via tel. 053 – 489 2349


Huisregels buitenzwembad UT
:

-

De UnionCard en CampusCard houder mogen gratis gebruik maken van buitenzwembad.

-

De kaarthouder heeft het recht 2 introducés mee te nemen.

-

De kaarthouder koopt voor de introducé een dagkaartje à € 4,= online of bij de Servicedesk in het Sportcentrum. LET OP: het introducee kaartje is bij online aanschaf diezelfde dag geldig!! Bij verkoop aan de Servicedesk kan men op datum een introducee kaartje kopen.

-

Kinderen van 0-17 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene, met een geldige kaart, mee na aanschaf van een dagkaart van €4.

-

De kaarthouder verplicht zich aanwezig te blijven zolang de introducé in de faciliteit verblijft.

-

Bij gebruik van gezinskaart mogen kinderen van 17 jaar en jonger alleen zwemmen onder begeleiding van min. 1 volwassene.

-

Bij misbruik wordt de toegang tot de faciliteit geweigerd.Adres:
Campuslaan 100, gebouw nr. 57.
Telefoon: 053-489 2349.