UTSport

Sporten op de Universiteit Twente

Alle informatie over sporten op de Universiteit Twente is uitsluitend beschikbaar in het Engels.
Naar de Engelse website

Sportcentrum UT: voor studenten en medewerkers! 

Het Sportcentrum UT heeft verschillende mogelijkheden om te sporten. Er zijn ongeveer veertig verschillende sportverenigingen. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons uitgebreide fitnesscentrum, hebben wij een ruim aanbod groepslessen die doordeweeks te volgen zijn en kan er ook vrij gesport worden door bijvoorbeeld te zwemmen in ons buiten- en binnenzwembad. Hier vind je een overzicht van ons sportaanbod Het is ook mogelijk voor kinderen om zwemles te volgen bij de UT Zwemschool. Het Sportcentrum bestaat uit verschillende sporthallen, fitnesscentrum, dojo, zwembaden en verschillende sportvelden.

Sporten op de UT

Om gebruik te maken van de verschillende sportmogelijkheden op het Sportcentrum is het belangrijk om een geactiveerde UnionCard voor studenten te hebben, of een geactiveerde CampusCard voor overige klanten. Het activeren van een kaart kan gedaan worden via de site van Sports and Culture. In Sports and Culture kunnen verschillende abonnementen toegevoegd worden om bijvoorbeeld onze groepslessen te volgen. Voor medewerkers van de UT worden er veel sporten gratis aangeboden en kan er ook gratis een CampusCard abonnement worden toegevoegd.   

Openingstijden

Het Sportcentrum hanteert ruime openingstijden en is de hele week geopend, hierdoor kun je op bijna elk moment van de dag sporten. Als je op de hoogte gehouden wilt worden over het wel of niet doorgaan van groepslessen, dan is het handig om je aan te melden voor de mailingslijst, dat kan bij de mailinglijst van de groepslessen. Wil je meer weten over sporten of meer informatie over het Sportcentrum UT? Dan verwijzen we je door naar onze Engelse site www.utwente.nl/sport/