Uw gift telt, elk jaar weer!

Op deze pagina vind je alle mogelijkheden om je (nieuwe) gegevens door te geven.

Als alumnus van de Universiteit Twente kun je jouw (nieuwe) adresgegevens op drie verschillende manieren aan ons doorgeven.

Adres doorgeven

1. Via de alumniportal

Als je bent ingelogd op de alumniportal zie je op het hoofdscherm de portlet ‘Persoonlijke gegevens’. Je kunt daar al je gegevens en voorkeuren aanpassen, zo ook je adresgegevens. Als je je inloggegevens van de alumniportal kwijt of vergeten bent kunt je de inloggegevens opnieuw aanvragen. 

2. PostNl - verhuisservice

Alle Universiteiten in Nederland zijn aangesloten bij de POST NL - verhuisservice. Verhuis je binnen Nederland en maak je gebruik van deze service, dan kun je dus de Universiteit Twente aangeven als één van de instellingen waar je adreswijziging aan doorgegeven moet worden.

3. VIA WEBFORMULIER adres wijzigen

Als je niet zeker weet of het alumnibureau over jouw correcte adresgegevens beschikt, kun je deze via deze website aan ons doorgeven. Gebruik dit formulier om je gegevens door te geven.

Aanmelden als alumnus

Ben je afgestudeerd aan de UT en heb je in de afgelopen 100 dagen nog niets van ons gehoord? Dan kan je je hier handmatig aanmelden als alumnus. Dit doe je door dit formulier in te vullen.

Inloggegevens opvragen

Indien je wilt inloggen in de alumniportal heb je je inloggegevens nodig. Mocht je deze gegevens niet meer weten of kwijt zijn dan kun je deze opnieuw opvragen. Voor het aanvragen van je inloggegevens vul je dit formulier in.

E-mail forwarding

Op je alumni e-mailadres ontvang je nieuws van de UT. Via de alumniportal kun je je e-mailaccount openen en ook je e-mail forwarden naar een ander e-mailadres of de forwarding opheffen. Mocht je je forward instellingen aan willen passen via de website dan kun je gebruiken maken van dit formulier. Of log in via de module onder aan de pagina.

Post ontvangen

Via dit formulier kun je je instelling voor het ontvangen van post aanpassen. Indien je geen post meer wilt ontvangen van de UT, kies dan voor stopzetten. Indien je weer post van de UT wilt ontvangen en dus je bezwaar tegen post ontvangen wilt opheffen, kies dan voor bezwaar opheffen.