Let op:
Regel vóór de deadline van 31 augustus 2020 jouw inschrijving en de betaling van het collegegeld in Studielink. Het missen van de deadline betekent dat je per 1 september 2020 niet meer kunt inschrijven. De eerst volgende instroommoment is dan 1 februari 2021 Master en 1 september 2021 Bachelor.

Wanneer moet ik kiezen voor een ongewijzigde herinschrijving?

In onderstaande gevallen kun je je ongewijzigd herinschrijven:

  • Er verandert niets aan je inschrijving vergeleken met de huidige situatie.
  • Je wordt voltijd- in plaats van deeltijd student of omgekeerd voor je master inschrijving.
  • Het is nog niet zeker of je de bachelor voor 1 september hebt afgerond.

Als je van voltijd naar deeltijd gaat of omgekeerd dan moet je je herinschrijven via de button ‘Herinschrijven’ in Studielink. Daarna wijzig je je opleidingsvorm van voltijd naar deeltijd of omgekeerd. Vergeet niet om ook de betaling van je collegegeld in Studielink te regelen.

Is het niet zeker of je de bachelor vóór 1 september gaat afronden dan verzoeken wij je ongewijzigd te herinschrijven in Studielink (incl. het regelen van het collegegeld), dus in de bachelor. Wij zullen je dan op een later tijdstip inschrijven voor de master, indien nodig met terugwerkende kracht per 1 september. 

Gewijzigde herinschrijving

Wanneer moet ik kiezen voor een gewijzigde herinschrijving?

In onderstaande gevallen gaat het om een gewijzigde herinschrijving:

  • Je gaat per 1 september een nieuwe opleiding volgen aan de Universiteit Twente
  • Je gaat naast je huidige opleiding een tweede opleiding aan de Universiteit Twente erbij doen.

Vergeet in dit laatste geval niet om voor je huidige opleiding je ongewijzigd her in te schrijven en de betaling van je collegegeld in Studielink te regelen.

  • Je stroomt door van een bachelor naar een master

Studeer je vóór 1 september af voor de bachelor en wil je doorstromen naar een master per 1 september, dan verzoeken wij je een aanmelding te doen in Studielink voor de betreffende master (incl. het regelen van het collegegeld). Hiermee is je aanmelding compleet, je hoeft in Osiris geen documenten te uploaden. Na het officieel afronden van de bachelor nemen wij deze aanmelding verder in behandeling.

  • Je stroomt door van een premaster naar een master

Stroom je per 1 september (instroommoment) door naar de master, meld je in Studielink aan voor de betreffende master per 1 september en regel de betaling van je collegegeld.

Meer informatie