Adreswijziging

Studie-/correspondentieadres

Op dit adres ontvang je alle post van de Universiteit Twente.

Cursist, bijvak- of KOM-student?

Dan kun je niet via Studielink je studieadres/correspondentieadre aanpassen. Mail in dat geval Student Services (studentservices@utwente.nl) met het verzoek om het adres aan te passen onder vermelding van je studentnummer en nieuwe adresgegevens.

Adreswijziging

Wil je een wijziging doorgeven van je studieadres/correspondentieadres, dan kun je dit zelf doen via Studielink. Je nieuwe studieadres/correspondentieadres komt vanzelf in het student administratiesysteem OSIRIS van de Universiteit Twente terecht. Het wijzigen van je postadres doe je als volgt: 

  1. Log in op je <Studielink Dashboard> en ga naar <Gegevens>
  2. Als je postadres anders is dan je woonadres, klik dan het vinkje weg bij "Dit is ook mijn postadres".
  3. Voer je nieuwe postadres in en bevestig deze. 
  4. Je postadres wordt doorgegeven aan de hogeschool of universiteit.

Ontvang je studiefinanciering? Dan moet je apart je adreswijziging doorgeven aan DUO

Studeren met een verblijfsvergunning

Als je een student bent met een verblijfsvergunning, dan is het belangrijk dat je je adres up-to-date houdt. Dit is ook een vereiste van de IND om zo je verblijfsvergunning te behouden. De IND maakt hiervoor gebruik van je gegevens uit de GBA. 

Verhuizen in het studiejaar

Geef het juiste adres door via Studielink. Dit adres wordt vanzelf in het student administratiesysteem OSIRIS van de Universiteit Twente verwerkt.

Stage lopen in het buitenland

Als je op je stageadres wel je post wilt ontvangen, dan kun je een wijziging van je studieadres/correspondentieadres doorgeven via Studielink