FAQ Herinschrijving

 • Ik ben een bachelor student en ik studeer vóór 1 februari af. Hoe kan ik mij inschrijven voor de master in Studielink?

  Studeer je vóór 1 februari af voor de bachelor en wil je doorstromen naar een master per 1 februari, dan doe je een aanmelding in Studielink voor de betreffende master. Hiermee is je aanmelding compleet, je hoeft in Osiris geen documenten te uploaden. Na het officieel afronden van de bachelor wordt deze aanmelding in behandeling genomen.

 • Ik ben een premaster student en kan per 1 februari door met de master. Hoe kan ik mij inschrijven in Studielink?

  Pre-master naar master per 1 februari: doe in Studielink een inschrijfverzoek voor de master en regel de betaling van het collegegeld.

 • Ik ben een master student. Hoe kan ik mij gewijzigd herinschrijven in Studielink?

  Ga je van master opleiding A naar master opleiding B dan kies je in Studielink voor de button ‘Verzoek tot inschrijving’ om je gewijzigde master inschrijving te regelen.

 • Wat als ik gedurende het studiejaar afstudeer, moet ik dan voor het hele jaar betalen?

  Ja, wanneer je je her-inschrijft dien je het collegegeld voor het hele studiejaar te regelen. Als je van plan bent om af te studeren: zie de informatie op onze website over uitschrijven en collegegeld. Je komt mogelijk in aanmerking voor een gedeeltelijke restitutie

Als je vraag hier niet tussen staat, neem dan contact op met Student Services.