Chris van den Heuvel nieuwe student assessor BMS

Maak kennis met onze nieuwe student assessor Chris van den Heuvel:

"Ik ben vierdejaars IBA-student en student assessor van BMS. Ik heb naar deze functie gesolliciteerd om mijn impact op het studentenleven hier op de UT te vergroten. Mijn nieuwe functie is een geweldige manier om dat te bereiken. Als student assessor is het mijn taak om een studentenperspectief te bieden in de besluitvorming binnen de faculteit. Ik fungeer als brug tussen studenten en het faculteitsbestuur en geef input over onderwerpen variërend van internationalisering tot kwaliteitszorg en nog veel meer.

studie-ervaring verbeteren

Voor dit jaar wil ik de studie-ervaring van BMS-studenten verbeteren. Dit betekent dat ik actief zal deelnemen aan verschillende vergaderingen gedurende het jaar en me zal mengen in discussies. Ook ben ik het eerste aanspreekpunt voor medewerkers die op zoek zijn naar het perspectief van studenten. Naast het geven van input over onderwijs, is mijn persoonlijke project het verbeteren van studiefaciliteiten. De mogelijkheid om te studeren en te socialiseren met andere studenten op de campus buiten de colleges om wordt vaak over het hoofd gezien, maar is een essentieel onderdeel van het studentenleven.

Input studenten

Om kwalitatieve input van studenten over deze zaken te verzamelen, zal ik nauw contact onderhouden met de studieverenigingen om feedback te verzamelen, die ik vervolgens kan voorleggen aan de faculteit. Je kunt me helpen deze input te leveren via je studievereniging of door contact met me op te nemen via c.j.b.vandenheuvel@utwente.nl."