Laat zien wat je in huis hebt op 1 en 2 oktober!

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober, tijdens het Weekend van de Wetenschap, opent de UT eindelijk weer haar deuren voor het groter publiek. Een uitgelezen kans voor een Open Huis, waarin we familie, vrienden, (zaken)partners en andere kennissen onze bruisende campus kunnen laten zien en hen een uniek kijkje achter de schermen bieden. Hoe ziet dat kijkje achter de schermen er bij jou uit? Laat jij tijdens dit weekend zien wat je in huis hebt?

Het Open Huis zit vol activiteiten (denk aan workshops, rondleidingen, demo’s, quizzen) waarin bezoekers – jong en oud – op een leuke, interactieve manier de mogelijkheden van wetenschap en technologie kunnen ervaren. En daarom zoeken we jou! Of je nu een student of wetenschapper bent: ben jij bezig met een interessant onderzoek, innovatie, of technologie die bezoekers zeker niet mogen missen? Werk je met apparaten of in een laboratorium waarvan de gemiddelde Nederlander niet eens weet dat het bestaat? En wil je dit op een interactieve manier onder de aandacht brengen tijdens het open huis? Of ken jij een UT’er die niet mag ontbreken tijdens dit weekend? Meld je dan voor 30 juni aan via de website van het Open Huis.  

Tip

Welke activiteit je ook bedenkt: betrek het publiek erbij! We willen bezoekers de UT niet enkel laten zien, we willen dat ze het ervaren. Van workshops, demonstraties, en rondleidingen tot quizzes of zelfs een interactief experiment: laat je creativiteit spreken.

En vergeet natuurlijk niet al je familie, vrienden en kennissen uit te nodigen tijdens het Open Huis op 1 en 2 oktober!

Contact

Heb je een vraag voor de organisatie? Je kan hen bereiken via openhuis@utwente.nl.