Vervolgonderzoek Rookvrije campus Doe mee en geef je suggesties.

Het is je vast niet ontgaan: al ruim een jaar is de UT campus rookvrij. Als gevolg van de beperkende maatregelen rondom corona heeft nog niet iedereen deze rookvrije campus zelf kunnen ervaren. We kijken er echter naar uit dat de campus binnenkort weer vol stroomt en dan wordt ook het rookvrije beleid weer actueler. Graag verkennen we daarom jouw mening middels een korte vragenlijst.

Het invullen duurt 10 tot 15 minuten

Voorafgaand aan de invoering van de rookvrije campus hebben we alle medewerkers en studenten gevraagd naar hun mening en suggesties rondom de rookvrije campus en hebben we mede op basis daarvan het beleid van de UT vorm gegeven. In dit vervolgonderzoek horen we graag van jou hoe jij denkt over bijvoorbeeld het handhaven van het rookverbod, hoe kunnen we dit het beste doen en welke rol zie je daarin voor jezelf? En als je rookt, wat betekent dit voor jou als je straks weer dagelijks op de campus komt?

De enquête kun je anoniem invullen en resultaten zijn niet naar personen te herleiden. Kijk voor meer informatie over de rookvrije campus, rookbeleid en stopprogramma’s op utwente.nl/rookvrij