masterclass Strategie, Beleid & Politiek Startdata

De Masterclass Strategie, Beleid en Politiek start met een tweedaagse seminar op 9 en 10 januari 2020 op de campus van de Universiteit Twente in Enschede.

De opleiding bieden we tevens incompany aan. In dat geval kan de course op door u gewenste onderdelen worden uitgebreid of ingekort. Opleidingsdata kunnen in overleg worden vastgesteld en de studielocatie is binnen uw eigen organisatie of op een gewenste locatie.

LOCATIEs: Utrecht en enschede

Utrecht is de hoofdlocatie van deze masterclass naast de tweedaagse kennismaking op de campus van Universiteit Twente. De Masterclass Strategie, Beleid & Politiek, onderdeel van de Master Public Management, start met een tweedaags seminar van donderdagochtend 9.30 uur tot vrijdagmiddag 16.00 uur op het campusterrein van de Universiteit Twente. Daarna volgen acht vrijdagen (van 9.30 tot 16.30 uur) in Regardz La Vie in Utrecht. Beide locaties zijn gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en/of auto.

Datum

Locatie

9 & 10 januari 2020

Campus Universiteit Twente (Drienerburght)

17, 24 & 31 januari 2020

Regardz La Vie, Utrecht

7 & 14 februari 2020

Regardz La Vie, Utrecht

6, 13 & 20 maart 2020

Regardz La Vie, Utrecht

kosten masterclass Strategie, Beleid & Politiek

De kosten voor de Masterclass Strategie, Beleid & Politiek omvatten:

  • opleidingskosten, waarin begrepen alle colleges, alle literatuur, toegang tot de digitale leeromgeving van de Universiteit Twente
  • arrangementskosten, inclusief alle verblijfs- en overnachtingskosten.

 De totale investering voor de Masterclass Strategie, Beleid & Politiek bedraagt € 5.500 opleidingskosten plus € 850 arrangementskosten.

Deze masterclass is vrijgesteld van BTW.   

Indien u de opleiding privé financiert, zijn er mogelijkheden voor belastingvoordeel tot 50% van de opleidingskosten. Voor meer informatie adviseren we u contact op te nemen met de belastingdienst, uw belastingadviseur of uw accountant.