Data en kosten

Masterclass Strategie, Beleid & Politiek Startdata

De Masterclass Strategie, Beleid en Politiek start met een tweedaagse seminar op op de campus van de Universiteit Twente in Enschede.

OpleidingStart- / einddatumAanmelddeadline
Masterclass Strategie, Beleid & Politiek5 januari 2023 - 10 maart 202312 december 2022

De opleiding bieden we tevens incompany aan. In dat geval kan de course op door u gewenste onderdelen worden uitgebreid of ingekort. Opleidingsdata kunnen in overleg worden vastgesteld en de studielocatie is binnen uw eigen organisatie of op een gewenste locatie.

Locaties: Utrecht en Enschede

Utrecht is de hoofdlocatie van deze masterclass naast de tweedaagse kennismaking op de campus van Universiteit Twente. De Masterclass Strategie, Beleid & Politiek, onderdeel van de Master Public Management, start met een tweedaags seminar van donderdagochtend 9.30 uur tot vrijdagmiddag 16.00 uur op het campusterrein van de Universiteit Twente. Daarna volgen acht vrijdagen (van 9.30 tot 16.30 uur) in Regardz La Vie in Utrecht. Beide locaties zijn gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en/of auto.

Kosten masterclass Strategie, Beleid & Politiek

De kosten voor de Masterclass Strategie, Beleid & Politiek omvatten:

*Hard-copy boek(en) zijn niet inbegrepen. Kosten hiervoor komen voor eigen rekening.

 De totale investering voor de Masterclass Strategie, Beleid & Politiek bedraagt € 4.750 opleidingskosten plus € 750 arrangementskosten. Deze masterclass is vrijgesteld van BTW.   

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies