UTUT-KringArchiefMededelingen/ nieuws2021Bioscoopkaarten langer geldig

Bioscoopkaarten langer geldig

Beste leden,

Goed nieuws op de persconferentie van 28 mei 2021 van het kabinet. Theaters, bioscopen en restaurants mogen open vanaf 5 juni. Dit betekent voor ons als personeelsvereniging dat we weer wat kunnen, zei het in beperkte mate vooralsnog.

Allereerst de bioscopen. Gelukkig hebben we nog bioscoopkaartjes op voorraad om de stormloop aan de kassa bij Kinepolis voor te zijn. Vanaf nu zijn de bioscoopkaartjes digitaal te koop.

Bestellen kan per email bij onze penningmeester, Anita van Dijk, email : f.a.vandijk@utwente.nl

Bestellen o.v.v. aantal en naam besteller. Je krijgt een betaalverzoek terug waarna de digitale voucher wordt toegestuurd. Denk er wel aan dat éénmaal besteld de kaarten vóór 30 september 2021 moeten worden besteed. Kaarten gekocht voor deze datum en niet gebruikt kunnen we helaas niet terugnemen.
Kijk voor de coronaregel van Kinepolis op https://kinepolis.nl/

Dan de theaters. Op dit moment zijn we druk bezig om te kijken welke voorstellingen vanaf september interessant zijn voor onze PV en waarbij we met een groot aantal kunnen worden toegelaten bij 1 voorstelling. Wellicht dat er voorstellingen voorbij komen waarbij we beperkt zijn in onze komst als één groep en we 2 data krijgen aangeboden waarop we welkom zijn. Als eerste kijken we op de agenda van het Wilminktheater. Hiermee is de optie zoals hiervoor aangegeven, de groep over meerdere data verdelen een oplossing als we kijken naar  de reiskosten per bus. Zodra er meer details bekend zijn hierover laten we dit uiteraard weten.

We hopen dat jullie na een periode van waarin niets mogelijk was vooral kijken naar wat nu wel mogelijk is en laten we hopen dat we elkaar dan ook snel weer zien bij een event.

Bestuur UT-Kring