Zie 2010

Nu ook korting op je zomervakanties via de UT-Kring

 

 

Buiten wil het maar niet vriezen en de zomer laat nog even op zich wachten. Tenzij je kiest voor één van de Elmar vakantiereizen natuurlijk! Als je via Wegnahetwerk.nl boekt, krijg je 4% extra korting op alle Elmar reizen!! Je vindt de zoekmachine met het complete reisaanbod van Elmar onder de last-minute aanbiedingen op www.wegnahetwerk.nl.

Wat dacht je van 9 heerlijke dagen in de Dominicaanse Republiek? Met een vertrekdatum als 6 mei hoef je niet eens zo heel lang meer te wachten op die zomer. Een all-inclusive vakantie in de Villas Bavaro Beach Resort*** voor € 746 (excl. luchthavenbelasting en reserveerkosten) ligt op je te wachten.......klik hieronder voor meer informatie.

Liever in juni naar Mexico? Daar hebben we ook een all-inclusive resort voor je geregeld, in typisch Mexicaanse stijl. MIdden in de tropische jungle, ay caramba! Gelukkig ligt Playa del Carmen maar 5 kilometer verderop, alwaar je naar hartelust kunt winkelen of uitgaan. Alhoewel....je hotel ligt direct aan een hagelwit zandstrand dus waarom zou je je resort nog verlaten?

En voor de echte liefhebbers van de Turkse zon, is ook de reis van 15 dagen naar zonnig Bodrum in de aanbieding. Twee weken lang lekker je eigen appartement, vlakbij het strand en het centrum van Bodrum met bovendien een heerlijk zwembad en zonneterras bij je appartement. Voor de prijs hoef je het niet te laten: € 393 (excl. luchthavenbelasting en reserveerkosten) en daar gaat nog 4% af!

   9 dagen Dominicaanse Republiek:all-inclusive

aanbieding!

   In juni naar Mexico:ay caramba!

aanbieding!

   15 dagen Bodrum:naar de Turkse zon

aanbieding!

niet goed leesbaar? klik hier