UTUT-KringArchiefActiviteiten202324 nov: Kookworkshop Marokkaans

24 nov: Kookworkshop Marokkaans

Kookworkshop Marokkaans
Prijs per persoon inclusief alle drankjes: € 35,00

24 nov 2023, 17:30u -- 22:00h, Twentsche Foodhal, Hoge Bothofstraat 39a, 7511 ZA Enschede

Meld je eerst bij f.a.vandijk@utwente.nl aan voor de workshop alvorens de betaling te doen. Pas na een bevestiging van deelname mag je het bedrag voldoen. 

Zin in een avondje uit? Dan ben je bij Laila's kookklas bij Lumen aan het juiste adres. Maak kennis met de exotische, aromatische Marokkaanse keuken in al haar verscheidenheid. Onder begeleiding van Laila wordt je als deelnemer meegenomen in een unieke kookervaring. De combinatie van specifieke specerijen en kruiden die zo uniek is voor de Marokkaanse keuken zal al je zintuigen prikkelen. Je hoeft niet over kookkennis te beschikken. Recepten zijn volledig uitgeschreven. In een sfeer van ontspanning en gezelligheid wordt er samen gekookt en terwijl je geniet van een drankje luisterend naar Arabische klanken op de achtergrond.

Van kruidige kip-, smeuïge kalfsvlees, licht pikante zalm tajine tot een verscheidenheid aan salades. Uiteraard hoort daar couscous en vers gebakken Marokkaans brood bij. Voor de vegetariërs  zijn er peulvruchten en groenten tajine’s. Voor aanvang van het diner kun je genieten van aromatische muntthee en huisgemaakte lekkernijen.  

Foto Marokaans Koken