Zie 2019

Libelle Zomerweek 2019

IN MEI GAAN WE ZOALS ELK JAAR EEN DAGJE NAAR DE LIBELLE ZOMERWEEK IN ALMERE OP HET ALMEERDERSTRAND. Het thema dit jaar is 'Tropical Party'. Dat belooft een heerlijk feestje te worden! ga je met ons mee?

De Libelle Zomerweek wordt dit jaar wel héél zonnig, want ze geven een Tropical Party! Aan het Almeerderstrand gaat een tropisch briesje waaien dat de palmbomen laat ritselen en de muziek meevoert over het water. Trek je kleurrijkste kleding uit de kast en kom dansen op de swingende muziek en keihard meezingen met de beste artiesten van ons land! Geniet van de relaxte sfeer met een tropische cocktail onder de palmbomen en kom gezellig shoppen en workshoppen bij de honderden vrolijke tenten en winkeltjes. De Libelle Zomerweek wordt zonniger dan ooit, óók als het regent!

We gaan op vrijdag 24 mei 2019. Om 8.00 uur vertrekken we vanaf gebouw Spiegel, aan de kant van de bewaking, met de bus richting Almere. Om 17.30 uur vertrekken we weer met de bus vanaf de Libelle Zomerweek richting Enschede. 

Kosten:
UT-Kringleden € 19,- per persoon. 
Introducee (1 per betalend lid): € 19,- per persoon (aan te melden door lid).
Niet UT-Kringleden € 29,00. 
Deze kosten zijn inclusief busreis en toegangskaart.

Aanmelden: 
Aanmelden en betalen via de UT-internetkassa. 
Aanmelden is mogelijk tot en met woensdag 15 mei, 12 uur. 
--> INTERNETKASSSA IS GESLOTEN. AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK.

Wijzigingen onder voorbehoud. De Inschrijfvoorwaarden zijn te vinden op onze website