Zie 2019

Kerstmarkt reis Maastricht - Valkenburg - Aken

3-daagse kerstmarkt reis 6-7-8 december

Magisch Maastricht op het Vrijthof…. 

Maastricht is een heerlijke sfeervolle stad, met vele gezellige winkels om alvast uw kerstinkopen te doen! Op het bekende Vrijthof vind je de kerstmarkt met vele chalets met allerlei lekkernijen en kerst snuisterijen. Bezoek Dickens Village, een sfeervol dorpje met typische producten en ambachten en proef vooral echte kerstsfeer. Kom heerlijk kerstshoppen in Magic Christmas World, een winkel vol met hebbedingetjes om een heerlijke kerst te vieren. Er is een complete schaatsbaan, een reuzenrad en heel veel traditionele activiteiten. In de winkelstraten kun je heerlijk shoppen. De straten en etalages zijn in de weken voorafgaand aan kerst prachtig versierd. In het autovrije gebied kom je veel gezellige pleintjes tegen. Vaak staan hier ook kerststalletjes of kleine kerstmarkten. Direct na de Sint Servaasbrug (richting het station) ligt de buurt die 'Wijck' heet. Hier vind je veel sfeervolle winkeltjes. Geen echte kerstmarkt, maar wel veel mooie sfeerverlichting en prachtig versierde etalages. 

Dé kerstmarkt van Valkenburg is dé kerstmarkt van Nederland! 

De leukste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland. Ondergronds, in de Gemeentegrot en de Fluweelengrot, kun je de unieke kerstmarkt bezoeken. Of ontdek Mergelrijk, waar informatieve verhalen over mergel en grotten worden getoond in een intieme kerstsfeer, met prachtige mergelbeelden, kunstwerken, films en interactieve tablets. In Winter Wonderland beleef je de Sprookjesachtige zandsculpturen in de Wilhelminagrot waar kunstenaars van over de hele wereld hun zandsculpturen hebben gebouwd. 

De knusse kerstmarkt van AACHEN (Aken).

Niet te ver, gezellig en overzichtelijk. De kraampjes vind je in de omgeving van het stadhuis. Naast de gebruikelijke stalletjes met gluhwein, crepes en andere lekkernijen kun je op de kerstmarkt in Aken ook terecht voor leuke spulletjes voor in en onder de kerstboom.

De reis is op basis van Logies/ontbijt. We verblijven in het Van der Valk hotel Stein-Urmond.

Programma

Dag 1


10.00 uur    Vertrek Spiegel parkeerplaats
12.30 uur     Inchecken hotel
14.00 uur     Vertrek naar Maastricht kerstmarkt
21.00 uur     Retour hotel

Dag 2


Ontbijt

09.00 uur    Op naar de grotten van Valkenburg
17.00 uur    Retour hotel of
21.00 uur    Retour hotel

Dag 3


Ontbijt

09.30 uur   Op naar Aken
15.30 uur   Retour Enschede, onderweg een heerlijk 3-gangen diner + 2 consumpties.

Maximaal 1 introducé per UT-Kringlid, voor dezefde prijs als UT-Kringlid.
Denk aan een reisverzekering.

Kosten voor UT-Kringleden        € 125,-

(1-persoonskamer € 175,-)

Deze reis is alleen voor UT-Kringleden.

Boeken en betalen kan via onze nieuwe internetkassa: www.aanmelder.nl/kerstreis

De inschrijfvoorwaarden zijn te vinden op onze website.