UTUT-KringArchiefActiviteiten2019Ga je mee naar de film in de herstvakantie?

Ga je mee naar de film in de herstvakantie?

Op donderdagmiddag 24 oktober in de herfstvakantie gaan we naar een leuke familiefilm. 

Na een lot of trouble, hebben we gekozen voor:

Filmposter van Trouble

Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeerd. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante kinderen bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis, ontstaat er een klopjacht op Trouble. Ondertussen is de vrolijke viervoeter in een doldwaas avontuur in de stad belandt met o.a. wilde honden, zingende eekhoorns en een boze pizzabakker. Uiteindelijk neemt het getalenteerde zangeresje (ingesproken door Stefania) Trouble onder haar hoede, tot de kinderen van de barones hem weer opsporen. Kiest Trouble weer voor zijn luizenleventje of voor het echte hondenleven?

Aanvang film: 13.25 uur

We (Trudie Hondelink en Josee Wesseler) zijn om 12.45 uur aanwezig bij de ingang van Kinepolis zodat je de goody bag en je kaartje kunt ophalen bij de ingang van Kinepolis.

Ga je mee naar Trouble?

Het kost € 5,- per persoon.

Hiervoor heb je een leuke filmmiddag inclusief: de film, een drankje, snoep en chips.

Dit evenement is alleen voor UT-Kringleden/kinderen, maar vriendjes mogen ook mee. Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Klik hier voor de link naar de internetkassa. Wanneer je hebt betaald heb je definitief gereserveerd.  Aanmelden kan tot 22-10-2019 17.00 uur.

De inschrijfvoorwaarden zijn te vinden op onze website.