Zie 2018

Musical Mamma Mia!

vol. aanmelden is niet meer mogelijk. 

De wereldwijde hitmusical MAMMA MIA! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. MAMMA MIA! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie.

GA SAMEN MET DE UT-KRING OP VRIJDAG 12 OKTOBER NAAR DE MUSICAL MAMMA MIA! IN HET BEATRIXTHEATER IN UTRECHT.

Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s

Algemeen:
We verzamelen op vrijdag 12 oktober, om 14.45 uur bij gebouw Spiegel, bij de zij-ingang (kant waar de bewaking zit), op de Campus UT. Om 15.00 uur vertrekken we richting het Beatrixtheater in Utrecht. Als we daar zijn is er gelegenheid om bijvoorbeeld een hapje te eten. 
Na de musical vertrekken we weer naar Enschede. We verwachten rond 2.00 uur weer terug te zijn bij gebouw Spiegel, op de Campus UT.

Kosten:
UT-Kringleden: € 49,50 per persoon
Introducee (1 per betalend lid): € 49,50 per persoon
Niet UT-Kringleden: € 99,00 per persoon 
Inbegrepen zijn: busreis (retour), 1ste rangs kaart musical en koffie/thee op de heenreis.

Aanmelden en betalen: 
Aanmelden en betalen via de UT-internetkassa. De internetkassa is gesloten. Alle plaatsen zijn vergeven.
LET OP: in verband met de vakantieperiode kan het zijn dat je je nog kunt aanmelden via de internetkassa ondanks dat alle plaatsen al vergeven zijn. We doen onze uiterste best dit te verkomen. Mocht je je hebben aangemeld ondanks dat er geen plaats meer is krijg je hiervan zo snel mogelijk bericht en wordt je geld teruggeboekt.

wijzigingen onder voorbehoud

De Inschrijfvoorwaarden zijn te vinden op onze website
Meer lezen over de musical? Check de website van Mamma mia!.