Zie 2018

Kerstreis naar Londen

Op veler verzoek gaat onze kerstreis dit jaar naar de wereldstad Londen. Het wordt een driedaagse reis, van vrijdag 7 tot en met zondag 9 december. We steken het kanaal over met de touringcar op de trein. 

Op vrijdag 7 december (dag 1) vertrekken we om 2 uur 's ochtends vanaf de campus richting Calais om via de Eurotunnel de oversteek te maken. We verwachten rond 10.30 uur in het centrum van Londen aan te komen en maken een korte stadsrondrit. We worden afgezet bij Victoria Embankment. Iedereen heeft dan de tijd om lekker zijn eigen gang te gaan. Om 20 uur worden we weer bij de bus verwacht om naar het hotel gebracht te worden. We overnachten in Double Tree by Hilton London Excel.

Op zaterdag 8 december (dag 2) vertrekken we na het ontbijt om 9 uur richting centrum. Hier hebben we tot 13 uur een programma met de reisgids. We bezoeken onder andere de Tower Bridge, Big Ben, Buckingham Pallace en het Britisch Museum. De rest van de dag kun je zelf vullen. Om 21 uur vertrekken we weer naar het hotel.

Op zondag 9 december (dag 3) vertrekken we na het ontbijt om 8 uur richting Nederland. We verwachten om 18 uur in Haaksbergen te zijn. We kunnen dan aanschuiven voor een 3-gangendiner bij Restaurant Evers. Na het diner rijden we verder naar de Campus.

Kosten:
UT-Kringleden € 149,- per persoon. 
Introducee (1 per betalend lid): € 149,- per persoon. 

Aanmelden: 
Aanmelden en betalen via de UT-internetkassa.
AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK. ALLE PLAATSEN ZIJN VERGEVEN.

Ook de reservelijst is vol. Het is niet meer mogelijk om op de lijst geplaatst te worden.

Wijzigingen onder voorbehoud.
De Inschrijfvoorwaarden zijn te vinden op onze website