Zie 2016

Kerstreis naar Bremen

Kerst-reis naar Bremen op 9 december

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK!

Natuurlijk gaan we dit jaar weer naar een kerstmarkt! Dit jaar hebben we gekozen voor Bremen. De kerstreis vindt plaats op vrijdag 9 december. We vertrekken vanaf gebouw Spiegel (ipv Boerderij Bosch), Campus UT om 9.30 uur. Om 19.00 uur vertrekken we weer vanuit Bremen.

Bremen is een van de grotere steden in Duitsland. De historische Hanzestad stad ligt aan weerszijden van de rivier de Wezer. Bremen staat bekend om de maritieme kerstmarkt, het wordt beschouwd als een van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. Rond het Stadhuis van Bremen is het een ware kerstsfeer! De geur van vers gebrande amandelen, kaneel en Glühwein hangt in de lucht. Kerstliederen en bazuingeschal klinken op het Rathaus en de verlichte straatjes rondom. Eindeloos struinen langs de mooi versierde kraampjes en snuffelen tussen het koopwaar... Je komt er volop in de kerststemming.

Kosten:
UT-Kringleden: € 10,- per persoon
Introducee (1 per betalend lid): € 10,- per persoon
Niet UT-Kringleden: € 20,00

Aanmelden en betalen:
AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK!

Vol = vol
We streven er naar de internetkassa meteen te sluiten als alle plaatsen zijn vergeven. Soms zit daar toch wat tijd tussen. Dat kan betekenen dat je je nog wel kunt aanmelden en betalen, ondanks dat er geen plaatsen meer beschikbaar zijn. Je komt dan op de wachtlijst. Je krijgt hiervan bericht. Plaatsing geschiedt op volgorde van aanmelding/betaling.

De Inschrijfvoorwaarden zijn te vinden op onze website.