word donateur

Uw gift telt, elk jaar weer!

Wilt u het werk van het Universiteitsfonds Twente steunen? Er zijn verschillende manieren waarop u donateur kan worden.

IDEAL

Maak veilig en eenvoudig uw donatie over via iDEAL. U vult uw persoonlijke gegevens in en betaalt vervolgens via de beveiligde site van uw eigen bank. Op deze pagina kunt u een iDEAL donatie doen.

CROWDFUNDING

Via ons crowdfundingsplatform kun je ook donateur worden. Je kunt daarop eenvoudig doneren via de “Steun dit project” button of door te klikken op één van de voorgestelde bedragen. Doneer aan één van de projecten en deel uw betrokkenheid met anderen. 

VIA EEN MACHTIGING

Als u ons wilt machtigen, kunt u op deze pagina ons digitale machtigingsformulier vinden.

IBAN

Word nu donateur en maak uw bijdrage over op IBAN NL09 ABNA 0592 7191 89 ten name van Stichting Universiteitsfonds Twente te Enschede.

FONDS OP NAAM

Als u wilt bijdragen aan de doelstellingen van het Universiteitsfonds Twente en u wilt zeggenschap houden over de manier waarop uw schenking wordt besteed, dan kan een Fonds op Naam voor u interessant zijn.

Periodieke gift

Als u gebruik wilt maken van de fiscale voordelen van periodieke giften, kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Hier staat alles uitgelegd betreffende periodieke giften.

nalaten

Het is ook mogelijk het Universiteitsfonds op te laten nemen in uw testament. Dé manier om er zeker van te zijn dat u iets bijzonders achterlaat voor de volgende generatie studenten. Op deze pagina kunt u de mogelijkheden hiervoor vinden.