Doneer via Booking.com

Uw gift telt, elk jaar weer!

'BOOK’ UW HOTEL EN STEUN DE UNIVERSITEIT TWENTE

Gaat u op vakantie, een weekendje weg of heeft u een overnachting nodig? Door uw hotelovernachting te boeken via www.booking.com/supportUTwente steunt u de Universiteit Twente! Gratis en voor niks!

Hoe dat kan?

UT-spinoff Booking.com draagt de Universiteit Twente een warm hart toe en heeft zich bereid verklaard om 7% van de totale boekingswaarde van alle daadwerkelijk geëffectueerde boekingen via www.booking.com/supportUTwente op maandelijkse basis aan Universiteitsfonds Twente te doneren.

Universiteitsfonds Twente gebruikt deze inkomsten om de Universiteit Twente en haar studenten en onderzoekers te ondersteunen. 

De Universiteit Twente zit boordevol talent. Talent dat gedreven wordt door een passie voor technologie en de ambitie om het verschil te maken in de wereld. Met giften van alumni, medewerkers, particulieren, stichtingen en bedrijven die wetenschap een warm hart toedragen, zet Universiteitsfonds Twente  alles in het werk om studenten en wetenschappers te laten excelleren en maatschappelijke impact te realiseren. 

HOE MEER ‘BOOKINGEN’ , HOE BETER

Regel voortaan uw hotelovernachting via www.booking.com/supportUTwente

De verdere afwikkeling van uw reservering/boeking (ook punten sparen) verloopt zoals u dat gewend bent van Booking.com. Ook uw familieleden, vrienden en collega’s kunt u vragen www.booking.com/supportUTwente te gebruiken. Hoe meer ‘bookingen’ , hoe beter voor de UT!