Jaarcampagne

geef om de ebenhaëzer

Universiteitsfonds Twente
Uw gift telt, elk jaar weer!


"Het zeilen van de Ebenhaëzer leert je managen, samenwerken en omgaan met onverwachte situaties: een goede aanvulling op mijn studie!"
Iris Stins, student Civiele Techniek en lid Schipperscollege

Jaarlijks werft het Universiteitsfonds Twente voor een specifiek studentenproject wat ervoor zorgt dat het studeren aan de Universiteit Twente nog interessanter en leuker wordt. De campus activiteiten zijn hier een belangrijk onderdeel van. De vele sportverenigingen en sportfaciliteiten maken deze campus zo'n unieke plek om te wonen en te studeren. En dit moet gekoesterd worden! Dit jaar vragen we een daarom bijdrage aan een heel bijzonder deel van de campus: de verplaatsbare uitvalsbasis van Euros Zeilen "de Ebenhaëzer". Deze klipperaak heeft het voor vele generaties studenten mogelijk gemaakt om te zeilen, ook buiten Twente! Om ook de komende generaties studenten mee te kunnen blijven nemen moeten er een aantal aanpassingen aan het drijvende clubhuis gedaan worden. Draag bij en houd de Ebenhäezer in de vaart!

“Door de huidige studiedruk en de focus op presteren wordt soms helemaal vergeten hoe belangrijk de persoonlijke ontwikkeling is van een student naast zijn studie. Dit terwijl het diploma alleen vaak niet genoeg is! De arbeidsmarkt vraagt om afgestudeerden, die naast hun studie ook kennis en ervaring hebben opgedaan in bijvoorbeeld een commissie of bestuur. De Student Union zet zich in om elke student te faciliteren en te stimuleren in het hebben van More Than a Degree!‘’
Anne Buningh, voorzitster Student Union

STREEFBEDRAG €5.000