Zie Nieuws

The 2021 TechMed Event Save the date & Pre-registreer nu

Samen versterken we onze toekomstige gezondheidszorg met medische technologie

Technologie is een cruciaal instrument om hoogwaardige gezondheidszorg mogelijk te maken. Niet alleen voor diagnose en behandeling, maar ook voor het verbeteren van de kwaliteit van leven en het stimuleren van zelfstandig wonen. Nieuwe innovaties zijn essentieel om het hoofd te bieden aan de grote uitdagingen van de zorg, zoals kosten en personeel.

Het TechMed Event brengt op een unieke manier diverse innovatie-ecosystemen samen, van biomedische onderzoekers tot koplopers in de MedTech-industrie, tot vooraanstaande technische artsen en clinici. Tijdens het evenement wordt u geïnformeerd en geïnspireerd over de nieuwste wetenschappelijke inzichten, nieuwe producten en unieke technologische oplossingen die de gezondheidszorg zullen transformeren in het voordeel van ons allemaal.

Bezoek ons op The TechMed Event 2021 en doe mee door met ons en onze innovatie-ecosysteempartners samen te werken in onze maatschappelijke missie om de gezondheidszorg te verbeteren door middel van gepersonaliseerde technologieën. Wij geloven in de kracht van samenwerking om innovatieve medische technologieën te ontwikkelen en te versnellen die onze toekomstige gezondheidszorg mogelijk maken.

Volg live (en/of digitaal) in The TechMed Centre je gepersonaliseerde impactpad en ontmoet relevante en onverwachte MedTech-stakeholders, laat je inspireren tijdens de State-of-the-art patiëntenzorg talks en Toekomstperspectieven sessies, verzorg een Pitch aan het publiek en sta versteld (Impact-call) bij de Imagination Stories stage over hoe we onze toekomstige gezondheidszorg beïnvloeden.

Pre-registreer nu en krijg voorrang voordat de officiële ticketverkoop start en krijg toegang tot de videodatabase (50+ presentaties) van The TechMed Event in 2020.

Meer informatie op: https://www.techmedevent.nl/