UTFaculteitenEEMCSNieuwsStrategic International Experience Grants met Waterloo toegekend aan vier UT'ers

Strategic International Experience Grants met Waterloo toegekend aan vier UT'ers

De ontvangers van de Strategic International Experience Grants (SIEG) voor het academisch jaar 2024-2025 zijn bekend. Deze seed funding is bedoeld om ondersteunende medewerkers van de Universiteit Twente en de Universiteit van Waterloo de mogelijkheid te bieden om tussen de twee instellingen te reizen. Hierdoor kunnen ze best practices uitwisselen en internationale ervaringen opdoen voor medewerkers die samenwerken met interessante eenheden binnen de partnerinstelling. Het doel van het programma is het stimuleren van interactie en synergie tussen de onderzoeks-, onderwijs- en gemeenschapsomgevingen van beide instellingen. 

We ontvingen veel aanvragen dit jaar, waardoor het selectieproces behoorlijk competitief was. Elke aanvraag toonde een hoge mate van betrokkenheid en passie en bevestigde het potentieel binnen onze gemeenschap. We bedanken alle kandidaten en waarderen het harde werk dat ze hebben verricht.

De toekenningen:

  • Rianne Kaptijn, Manager Teaching Academy BMS, BMS Educational Service Centre
  • Wander Kenter, Manager Business Partnerships & Business Development, TechMed Centre
  • Wendie Klieverik, stagecoördinator, Mobiliteitsbureau/Faculteit EEMCS
  • Linlin Pei, Educational Consultant, Centre of Expertise in Learning & Teaching (CELT), Faculteit TNW

We feliciteren hen van harte. Hun voorgestelde projecten en initiatieven zijn geselecteerd op basis van hun potentieel om een belangrijke bijdrage te leveren aan onze instelling. Hun werk zal niet alleen bijdragen aan de strategische doelstellingen van de Universiteit Twente, maar al hen ook voorzien van onschatbare vaardigheden en inzichten die direct kunnen worden toegepast in hun functie.

 Wil je meer informatie over de Universiteit van Waterloo, één van UT's Global Academic Partners, neem dan contact op met Margriet Dekkers.