Zie Nieuws

Europese aanbesteding schoonmaak; vernieuwde samenwerking Asito

Per 1 januari 2022 gaat de UT voor de duur van maximaal acht jaar een vernieuwde overeenkomst aan met Asito. Tijdens het Europese aanbestedingsproces heeft Asito laten blijken zich wederom onvoorwaardelijk in te willen zetten voor de UT. Onder de noemer ‘Shaping Noabership 2030’ heeft Asito een duidelijke visie neergelegd op het behouden van het goede van het oude en het verkrijgen van het beste van het nieuwe voor de universiteit.   

Met de focus op duurzame betrokkenheid en inzetbaarheid van de ruim 120 schoonmaakmedewerkers voor de UT wordt er ingezet op ontwikkeling, welzijn, vitaliteit en werkgeluk van de individuele medewerker.

Daarnaast conformeert Asito zich als partner om te werken aan de sterke duurzaamheidsambities die wij voor deze periode heeft geformuleerd. Zoals onder meer een 100% CO2 neutrale opdracht gericht op reductie; zoveel mogelijk plastic vrij te werken; het gebruik van reinigings- en onderhoudsmiddelen die voor 100% bestaan uit natuurlijke grondstoffen en/of 100% biologische micro-organismen en het zoveel mogelijk verminderen van waterverbruik.

Voor vragen kun je terecht bij Campus & Facility Management – Martine Elferink-Drewes via tel: 053 – 489 6838 of e-mail: m.drewes@utwente.nl