UTDienstenCFMDuurzaamheidNieuwsIn 2021 elektrische auto’s te huur voor zakelijk reizen

In 2021 elektrische auto’s te huur voor zakelijk reizen

Vanaf 1 januari 2021 heeft de UT een nieuwe autohuurovereenkomst met leverancier Munsterhuis. Deze overeenkomst is tot stand gekomen door middel van een Europese aanbesteding.

Duurzaamheid

Een belangrijk uitgangspunt bij deze aanbesteding was het aspect duurzaamheid. Vanaf 2021 biedt Munsterhuis de UT hybride- en elektrische personenauto’s voor de verhuur aan. Bestelbussen die rijden op benzine of diesel worden nog wel aangeboden.

Proefrijden

Wil je, voordat je een elektrische auto huurt, proefrijden? Dat kan! Afdeling Inkoop organiseert samen met Munsterhuis een ochtend/middag om UT’ers bekend te maken met elektrisch rijden. Stuur een e-mail naar Hilda Emmerich als je wilt deelnemen aan proefrit. Zodra er een datum bekend is, word je op de hoogte gesteld.

Meer informatie

Ga het item Autohuur in de Service Portal. Hier vind je, nadat het nieuwe contract is ingegaan , alle informatie m.b.t. het huren van een zakelijke auto. O.a. waar laadpalen op de campus en snel-laadpalen in Nederland staan, een instructie over het gebruik van een elektrische auto etc.