UTDienstenCFMDuurzaamheidNieuwsTest gratis de 'Tesla op twee wielen': een Stromer ST2!

Test gratis de 'Tesla op twee wielen': een Stromer ST2!

De fietssnelweg F35 is verkozen tot beste Fietssnelweg van Nederland. Dit fietspad mag ook gebruikt worden met een speed-pedelec (snelle E-bike met tot 45km/u trapondersteuning). Wil jij het rijden op een speed-pedelec ook ervaren? Doe dan mee aan de gratis probeeractie van Twente Mobiel!

Twente Mobiel biedt, in samenwerking met Munsterhuis Lease, medewerkers van Universiteit Twente de kans om een speedpedelec te testen. De actie is voor medewerkers die met de auto naar het werk reizen met een woon-werkafstand van ongeveer 15 km en verder, waarbij ook gebruik gemaakt kan worden van de F35. Het tracé van de fietssnelweg F35 volgt tussen Nijverdal en Enschede het spoor en de rijbaan van de rijksweg N35. 

Meld je nu aan via Arnold Helfrich van Twente Mobiel: helfrich@twentemobiel.nl

Een week lang krijgen de deelnemers een eigen speed-pedelec tot hun beschikking (dinsdags wisseldag)*. Het gaat om de snelle en mooie Stromer ST2, ook wel de 'Tesla' onder de E-bikes. Tijdens deze week gaan de deelnemers ervaren hoe snel en makkelijk het kan zijn én hoe het fietsen op de F35 bevalt. Zullen ook zij ondergenoemde voordelen ervaren?

  • Comfortabel: licht en comfortabel fietsen dankzij elektrische ondersteuning. Ook met tegenwind.
  • Ideaal voor korte en langere afstanden: ongemerkt afstanden afleggen zonder vermoeid of bezweet te raken.
  • Snel: qua reistijd concurrerend met andere vervoermiddelen. Geen tijdverlies door files.
  • Praktisch: wendbaar in de stad en geen parkeerproblemen.
  • Voordelig: met een elektrische fiets bespaart u op kosten als brandstof en parkeergeld.
  • Medewerkers dragen bij aan de verlaging van de CO2-uitstoot.
  • Fitte en productievere medewerkers door extra lichaamsbeweging.

*Tijdens de testweek vraagt Twente Mobiel de deelnemers om hun ritten te registreren via de SMART-app (www.smartintwente.nl). Daarnaast wordt er aan het einde van de testweek een online vragenlijst toegestuurd om zo de ervaringen in beeld te kunnen brengen.