UTVrijhof CultuurBeeldende Kunst

Exposities

Kunst in de Vrijhof

Vrijhof Cultuur presenteert elke maand nieuwe exposities. Met zorg uitgezocht en een zo breed mogelijk aanbod, afwisselend van schilderkunst, beeldhouwwerk, grafische werken, fotografie en mediakunst tot en met tot de verbeelding sprekende installaties. De expositieruimtes zijn vrij te bezoeken. Wees welkom!

Jonge kunstenaars

Vrijhof Cultuur streeft ernaar zoveel mogelijk jonge en beginnende kunstenaars uit de regio de gelegenheid te geven hun werk tentoon te stellen. Loop eens naar binnen en laat je meevoeren in de wereld van verwondering en creativiteit.

Je vindt de exposities niet alleen op de begane grond van Vrijhof, maar ook regelmatig in andere gebouwen, zoals de Spiegel. De ruimtes zijn vrij te bezoeken binnen de openingstijden van de gebouwen.

Huidige Expositie(s)

Vaste Expositie 

Paul Citroen (Berlijn, 15 december 1896 – Wassenaar, 13 maart 1983) verzamelde kunst als een kunstenaar: nieuwsgierig, onbevooroordeeld, zonder zich om stijlen of richtingen te bekommeren. Zoals hij trouwens in zijn eigen oeuvre ook op heel diverse wijze placht te werken. Hij was een ‘bevoorrecht waarnemer’, altijd op zoek naar de unieke, onvervangbare uiting, zèlf ook tot op hoge leeftijd nog in ontwikkeling.

Meer lezen over Paul Citroen?
Klik hier