E-mail forwarden

Op je alumni e-mailadres ontvang je nieuws van de UT. Via de alumniportal kun je je e-mailaccount openen en ook je e-mail forwarden naar een ander e-mailadres of de forwarding opheffen.
Je kunt er ook voor kiezen dat wij jouw e-mail forwarden dan wel de forwarding opheffen, door onderstaand formulier in te vullen.

Als je nooit eerder een e-mailforward bij ons hebt aangevraagd, kies dan voor 'Aanvragen'. Wil je een eerder aangevraagde forward stopzetten, kies dan voor 'Stopzetten'.

Aanvraag Forwardinstelling

Uw gegevens

Adresgegevens

Heb je het vermoeden dat wij niet over jouw correcte adresgegevens beschikken, bijvoorbeeld doordat je nooit het magazine ontvangt? Via onderstaande velden kun je je adres aan ons doorgeven.

Deze vragen zijn niet verplicht.

Carrièregegevens

Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van jouw carrière en stellen het daarom zeer op prijs als je onderstaande velden wilt invullen.

Deze velden zijn niet verplicht:

Stopzetten forwardinstelling

Door dit formulier in te vullen, kun je het forwarden van mail van uw alumnus e-mailadres naar een ander e-mailadres laten stopzetten. Je ontvangt dan geen nieuws meer vanuit de UT en ook de uitnodigingen voor activiteiten voor alumni worden stopgezet.

De gegevens die je hier invult zijn nodig om te weten wie je bent, zodat we de forwardinstelling kunnen stopzetten.

Uw gegevens