UR 12-014 URaad brief aan CvB inzake OnderwijskundeAan het College van Bestuur
uw kenmerk


telefoon

053 - 489 2027

ons kenmerk

UR 12-014

fax


datum

27 januari 2012

e-mail

j.ribberink-vanmiddelkoop@utwente.nl

bijlage(n)


cc.


Onderwerp

OnderwijskundeGeachte college,De Universiteitsraad heeft vernomen dat er eind februari een beslissing genomen zou moeten worden over het voortbestaan van Onderwijskunde. Dit zou voor 1 maart zijn beslag moeten krijgen.

Het einde van januari is ondertussen al in zicht en op de 15e van februari zullen we elkaar treffen voor de eerste overlegvergadering van dit jaar. De URaad heeft nog niets van het College gehoord over de plannen over het voortbestaan van Onderwijskunde.

De raad heeft immers volgens Artikel 11 uit het Reglement van de Universiteitsraad instemming over het instellen en beƫindigen van (post initiƫle) bachelor- en masteropleidingen die leiden tot een UT-graad.

Gelet op het bovenstaande willen we het College vragen naar de stand van zaken omtrent de voortzetting van de studie Onderwijskunde aan de Universiteit Twente. Klopt het dat het College van plan is om een voorgenomen besluit te nemen over de voortzetting van Onderwijskunde voor 1 maart 2012? En zo ja, wanneer kunnen we dit besluit dan ter instemming verwachten in de Universiteitsraad?
Met vriendelijke groet,

namens de Universiteitsraad,
drs. F.L. Lagendijk

voorzitter