See News

Laser & Photonics Event 2019 Hèt jaarlijkse trefpunt voor de laser & fotonica community voor de maakindustrie

Op 7 mei organiseert de Universiteit Twente, samen met o.a. het Mikrocentrum, het Laser & Photonics Event 2019 in Veldhoven. 

Laser en fotonica zijn de drijvende kracht achter vele innovaties en een impuls voor de hele industrie. Ontdek tijdens het Laser & Photonics Event hoe met op licht gebaseerde technologieën (fotonica) productontwikkeling / machine-apparatenbouw kan worden verbeterd. We kennen allemaal lasers, camera’s, beeldherkenning maar er zijn veel meer toepassingen van licht die onbekend zijn bij de technische industrie. Fotonica wordt wereldwijd gezien als een van de key-enabling technologieën  die bepalend zijn voor de nieuwe generaties technologische producten.

Toonaangevende leveranciers en wetenschappers presenteren u de nieuwste ontwikkelingen op laser en fotonica gebied. Het Laser & Photonics Event is dan ook hét platform waar wetenschappers, onderzoekers en ontwikkelaars en eindgebruikers in het elkaar ontmoeten. Tijdens het Laser & Photonics Event kunt u diverse lezingen volgen waar ruime aandacht is voor de laatste stand van de techniek. Baanbrekend onderzoek aan Nederlandse topuniversiteiten en toepassingen bij early adopters wisselen elkaar hierbij af. 

Programma

Het programma bestaat uit plenaire lezingen, een track "Laser technology" en een track "Photonics". Daarnaast verzorg dr. Matthias Feinaeugle een "Laser Crash Course".  

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link.