Welkom op de Alumniwebsite!

Vind je oude studievrienden terug of kom in contact met je vereniging of dispuut!

WELKOM OP DE WEBSITE VAN HET ALUMNI-NETWERK VAN DE UNIVERSITEIT TWENTE!

Welkom op de website van het UT Alumni Netwerk. Dit is ‘your access to a world wide community’ van alumni, studenten, onderzoekers en docenten en relaties ‘all over the world’. Elk van ons levert dagelijks een bijdrage aan de uitdagingen van deze tijd. Samen kunnen we nog veel meer bereiken en verder komen. Dus laten we elkaar opzoeken, maak gebruik van het netwerk: bezoek de alumni events op de campus of bij jou in de buurt, zoek studiegenoten of experts in onze LinkedIn groep of in de alumniportal en als je ideeën hebt hoe het netwerk nog meer zou kunnen betekenen en wat jouw rol daarbij kan zijn, laat het ons weten via alumni@utwente.nl of bel (053) 489 2104.

HET NETWERK VAN UT-ALUMNI, STUDENTEN EN MEDEWERKERS IS EEN KRACHTIG NETWERK. MAAK ER GEBRUIK VAN!Victor van der Chijs, Voorzitter College van Bestuur

Victor van der Chijs: "Onze alumni zijn belangrijke UT- ambassadeurs in binnen- en buitenland. Daarnaast draagt een goed contact met onze alumni bij aan onze kennis van ontwikkelingen in de maatschappij en dat is van wezenlijk belang voor de ontwikkeling van ons onderwijs en onderzoek. Als Alma Mater willen wij van blijvende betekenis zijn voor onze alumni: wij stimuleren de onderlinge contacten en kennisuitwisseling, wij informeren de alumni over de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied en we willen bijdragen aan life long learning.'' 

JIJ HEBT TWENTE IN JE DNAJoe Laufer (UT BA '09), Relatie Manager Alumni

Joe Laufer: “Je studie aan de UT heeft de basis gelegd voor je verdere loopbaan. Het studentenleven in Enschede heeft je persoonlijk gevormd. Ongetwijfeld draag je vele mooie herinneringen uit die tijd met je mee en heb je vriendschappen opgedaan voor het leven. Jij hebt Twente in je DNA. Blijf betrokken!”

ALUMNUS? LATEN WE CONTACT HOUDEN!
update je gegevens
Door je gegevens in onze Alumniportal up-to-date te houden kunnen wij vanuit de UT jou op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen en uitnodigen voor onze evenementen!

Wachtwoord vergeten?
Laat hier je wachtwoord resetten.