Welkom op de Alumniwebsite!

Vind je oude studievrienden terug of kom in contact met je vereniging of dispuut!

JOUW WERELDWIJDE 'COMMUNITY FOR LIFE'

Dit is jouw toegangspoort tot de wereldwijde 'community for life’ van de Universiteit Twente: het netwerk van 50.000 alumni, 12.000 studenten en 3.000 medewerkers. Elk van ons levert dagelijks een bijdrage aan de uitdagingen van deze tijd. Samen kunnen we nog veel meer bereiken en verder komen. Dus laten we elkaar opzoeken! 

Maak gebruik van het netwerk: bezoek de alumni events op de campus of bij jou in de buurt, zoek studiegenoten of experts in onze LinkedIn groep of in de alumniportal. Draag bij aan het netwerk: help studenten als gastdocent of opdrachtgever bij een studieproject, of sluit je aan bij een alumnikring en organiseer evenementen voor alumni bij jou in de buurt. Blijf up-to-date en geef jouw actuele contactgegevens door!

Heb je ideeën hoe het netwerk nog meer zou kunnen betekenen en wat jouw rol daarbij kan zijn, laat het ons weten via alumni@utwente.nl of bel (053) 489 2104.

HET NETWERK VAN UT-ALUMNI, STUDENTEN EN MEDEWERKERS IS EEN KRACHTIG NETWERK. MAAK ER GEBRUIK VAN!Victor van der Chijs, Voorzitter College van Bestuur
ALUMNUS? LATEN WE CONTACT HOUDEN!
update je gegevens
Door je gegevens in onze Alumniportal up-to-date te houden kunnen wij vanuit de UT jou op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen en uitnodigen voor onze evenementen!

Wachtwoord vergeten?
Laat hier je wachtwoord resetten.