Welkom op de Alumniwebsite!

Alumniportal
Zoek je oude studievrienden of wil je graag weer in contact komen met je vereniging of dispuut? Gebruik de nieuwe AlumniPages!

WELKOM OP DE WEBSITE VAN HET ALUMNI-NETWERK VAN DE UNIVERSITEIT TWENTE!

Dit is jouw toegangspoort tot het netwerk van UT-alumni. Sluit je aan bij de alumnivereniging van je opleiding, kijk of er interessante evenementen voor je zijn, zoek contact met andere alumni die wellicht iets voor je kunnen betekenen, maak gebruik van de voordelen van jouw alumni-email-account, volg onze social media voor de laatste ontwikkelingen en activiteiten etc etc.

HET NETWERK VAN UT-ALUMNI, STUDENTEN EN MEDEWERKERS IS EEN KRACHTIG NETWERK. MAAK ER GEBRUIK VAN!Victor van der Chijs, Voorzitter College van Bestuur

Victor van der Chijs: "Onze alumni zijn belangrijke UT- ambassadeurs in binnen- en buitenland. Daarnaast draagt een goed contact met onze alumni bij aan onze kennis van ontwikkelingen in de maatschappij en dat is van wezenlijk belang voor de ontwikkeling van ons onderwijs en onderzoek. Als Alma Mater willen wij van blijvende betekenis zijn voor onze alumni: wij stimuleren de onderlinge contacten en kennisuitwisseling, wij informeren de alumni over de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied en we willen bijdragen aan life long learning.'' 

JIJ HEBT TWENTE IN JE DNAJoe Laufer (UT BA '09), Relatie Manager Alumni

Joe Laufer: “Je studie aan de UT heeft de basis gelegd voor je verdere loopbaan. Het studentenleven in Enschede heeft je persoonlijk gevormd. Ongetwijfeld draag je vele mooie herinneringen uit die tijd met je mee en heb je vriendschappen opgedaan voor het leven. Jij hebt Twente in je DNA. Blijf betrokken!”

ALUMNUS? LATEN WE CONTACT HOUDEN!
update gegevens