40.000 UT'ers wereldwijd

Alumniportal
Keep in Touch!

welkom op de website van het alumni-netwerk van de universiteit twente!

Dit is jouw toegangspoort tot het netwerk van UT-alumni. Sluit je aan bij de alumnivereniging van je opleiding, kijk of er interessante evenementen voor je zijn, zoek contact met andere alumni die wellicht iets voor je kunnen betekenen, maak gebruik van de voordelen van jouw alumni-email-account, volg onze social media voor de laatste ontwikkelingen en activiteiten etc etc.

HET NETWERK VAN UT-ALUMNI, STUDENTEN EN MEDEWERKERS IS EEN KRACHTIG NETWERK. MAAK ER GEBRUIK VAN! 

"Onze alumni zijn belangrijke UT- ambassadeurs in binnen- en buitenland. Daarnaast draagt een goed contact met onze alumni bij aan onze kennis van ontwikkelingen in de maatschappij en dat is van wezenlijk belang voor de ontwikkeling van ons onderwijs en onderzoek. Als Alma Mater willen wij van blijvende betekenis zijn voor onze alumni: wij stimuleren de onderlinge contacten en kennisuitwisseling, wij informeren de alumni over de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied en we willen bijdragen aan life long learning.'' 

- Victor van der Chijs, Voorzitter College van Bestuur

JIJ HEBT TWENTE IN JE DNA 


“Je studie aan de UT heeft de basis gelegd voor je verdere loopbaan. Het studentenleven in Enschede heeft je persoonlijk gevormd. Ongetwijfeld draag je vele mooie herinneringen uit die tijd met je mee en heb je vriendschappen opgedaan voor het leven. Jij hebt Twente in je DNA. Blijf betrokken!”

- Joe Laufer (UT BA '09), Relatie Manager Alumni

CONTACT HOUDEN
ALUMNUS? LATEN WE CONTACT HOUDEN!
update gegevens

Wat biedt de UT mij?

Zoals de voorzitter hierboven aangaf stelt de universiteit er groot belang in om het alumni-netwerk te faciliteren.

Het is niet alleen leuk om te zien waar je oude studievrienden terecht zijn gekomen, maar ook om een alumninetwerk te vormen waarin contacten, ervaringen en inhoudelijke discussies gedeeld worden. Daarvoor kun je terecht bij de alumnivereniging van je opleiding, bij een alumnikring in je eigen regio, maar ook zelf een initiatief nemen. Het Alumnibureau wil je daar graag bij helpen.

Klik op 'Wat biedt de UT mij?' voor meer informatie!

Wat kan ik de UT bieden?

Als alumnus ben je een ambassadeur voor de UT en kun je een brug vormen tussen de universiteit en de buitenwereld. Met jouw kennis en ervaring kun je je opleiding van dienst zijn, bijvoorbeeld als beroepsvoorlichter, gastspreker, gastdocent, contactpersoon voor stages of als mentor voor studenten of start-ups. Verder kun je scholieren in je omgeving interesseren voor een opleiding aan de UT of bedrijven en onderzoekers met elkaar in contact brengen.

Klik op 'Wat kan ik de UT bieden?' voor meer informatie!

Maak het mogelijk

Volgens menig UT-alumnus heeft de unieke campus, met haar studieverenigingen, mooie natuur, variërend aanbod cultuur, sportfaciliteiten en ontelbare activiteiten gezorgd voor een onvergetelijke studententijd. Met jouw financiële bijdrage kunnen wij investeren in de groei en bloei van de universiteit en de campus. 

Klik op 'Maak het mogelijk' voor meer informatie!

ALUMNIPORTAL

Wil je alumnusmail bekijken, je gegevens updaten of een andere alumnus opzoeken? Dan kun je hier direct inloggen op de Alumniportal.

Alumniportal