Lassen basiscursus

Leer elektrode lassen

Het staat altijd zo stoer, van die mensen met lasbrillen en veel vuur! Wil je dat gevoel ervaren, dan kan dat in deze cursus elektrode lassen.

De toepassingen van lassen zijn uitgebreid en echt niet alleen voorbehouden aan professionals. Ook jij kan leren lassen!

Geef je op voor de cursus en leer de basisprincipes van elektrisch lassen. Een kundig docent met jaren ervaring zal jou begeleiden in de praktische uitvoering van het elektrisch lassen, waarbij tijdens de lessen uiteraard aandacht is voor de (basis) theorie. Aan het eind van de cursus ga je naar huis met een nieuw verworden vaardigheid waarmee je een eigen product kunt lassen. Natuurlijk mag je na de cursus je eigen gemaakte ijzersterke constructie meenemen.

De plaatsen zijn beperkt, dus verzeker je van een plekje in deze bijzondere cursus! Maak je klaar om de vonken van creativiteit te ontsteken met onze Culturele Basiscursus Lassen!

Deze cursus is alleen toegankelijk voor studenten en medewerkers met een geldige Union/Campuscard.

Meer informatie: Marjolein Hoekstra, cultuurcentrum@utwente.nl, 06-41600775

Schrijf in voor:
Lassen basiscursus
Course alert
Inschrijven is op dit moment helaas niet mogelijk. Meld je aan voor een 'course alert' en ontvang een e-mail zodra er nieuwe data zijn of er een plaats vrij komt.
April 2024
Medewerker of student bij de Universiteit Twente?

Jouw gegevens

Sorry, er zijn op dit moment geen opties voor registratie beschikbaar