Workshop Motivatiebrief en sollicitatietips

Deze workshop wordt alleen in het Engels aangeboden.

Je denkt misschien dat je toekomstige werkgever uit je CV alle nodige informatie kan aflezen, maar niets is minder waar. Een goede motivatiebrief geeft uitleg over wat voor werk je precies zoekt en waarom juist JIJ hiervoor geschikt bent. Dit lijkt misschien een uitdaging en daarom vertellen we je graag over alle aspecten waar een goede motivatiebrief aan moet voldoen.

Ben je alumnus en wil je deelnemen? Neem dan contact met ons op via careerservices@utwente.nl

 • Tijd

  12:45 - 13:45 uur

 • Locatie

  Combinatie fysiek en online: login gegevens worden toegestuurd

 • Programme is for

  UT studenten en alumni

 • Cursus kosten

  Aan deze workshop zijnĀ geen kosten verbonden

 • Maximaal aantal deelnemers

  26

 • Trainers

  Integrand Twente

 • Requirements

  Schrijf ter voorbereiding op de training een korte tekst waarin je motiveert waarom je aan deze training wilt deelnemen en welke vaardigheden je al hebt met betrekking tot het schrijven van een sollicitatiebrief. Het hoeft niet langer te zijn dan een halve pagina. Integrand wil graag dat je het schrijven vooraf oefent. De kleine opdracht zal tijdens de training als voorbeeld worden gebruikt en zal jullie allemaal een beter inzicht geven in hoe je je schrijfvaardigheid kunt verbeteren. Mocht je niet willen dat je stukje tekst in de training voorkomt, laat het ons dan weten!

  Je kunt je korte tekst sturen naar careerservices@utwente.nl

Schrijf in voor:
Workshop Motivatiebrief en sollicitatietips
Course alert
Inschrijven is op dit moment helaas niet mogelijk. Meld je aan voor een 'course alert' en ontvang een e-mail zodra er nieuwe data zijn of er een plaats vrij komt.