Update Open Huis Aankondiging eerste activiteit & creatieve hulp beschikbaar

We hebben flink wat mondelinge toezeggingen gekregen om mee te doen met het Open Huis op 3 juni. Bezoekers zullen weggeblazen worden tijdens een bezoekje aan de windtunnel, meer te weten komen over wat er afspeelt in het TechMed Centre en bij MESA+ en meegenomen worden in onze campusontwikkeling. Dit smaakt naar meer, dus wie volgt met de registratie van een activiteit? Dit is jouw kans om familie, vrienden, (zaken)partners en andere geïnteresseerden een uniek kijkje achter de schermen te geven. Maar hoe ziet dat kijkje er uit? Een dag gevuld met leuke, interactieve activiteiten gericht op wetenschap en technologie. Denk aan workshops, rondleidingen, demo’s, experimenten en quizzen voor bezoekers van alle leeftijden.  Daarom zoeken we jou! Werk jij aan een interessant onderzoek, innovatie of technologie dat bezoekers niet mogen missen? Werk jij met apparatuur of in een lab waarvan de gemiddelde inwoner niet weet dat het bestaat? Laat dan zien wat jij in huis hebt!

Het Open Huis is een evenement waar bezoekers zichzelf rondleiden via verschillende routes om zo onze levendige, groene campus volledig te ervaren. De routes worden samengesteld nadat we alle activiteiten binnen hebben gekregen en dat heeft even tijd nodig. Daarom is de deadline van aanmelden 28 februari. De projectgroep Open Huis stelt deze routes samen en komt bij jou terug nadat alle puzzelstukjes passen. Ons doel is om de routes zo veel mogelijk naar aangegeven wens te maken.

Ik heb een concreet idee en wil meedoen met het Open Huis.
Registreer hier
Meld je aan voor 28 februari om jouw plekje veilig te stellen.

Vragen? Neem contact op met de projectgroep via openhuis@utwente.nl Een impressie van de vorige editie zie je hieronder of op de website van het Open Huis.