Vernieuw je sport abonnement(en) Beschikbaar vanaf 22 augustus!

Vanaf maandag 22 augustus is het weer mogelijk om de sportabonnementen voor het aankomende seizoen aan te schaffen! Daarnaast is het vanaf maandag ook weer mogelijk om je in te schrijven voor de cursussen voor de eerste periode.

SPORTABONNEMENTEN

Als je wilt blijven sporten, is het noodzakelijk om je abonnement te verlengen. Op 31 augustus lopen de abonnementen voor seizoen 21/22 af en is het niet meer mogelijk om deze te gebruiken voor het maken van een reservering, of voor toegang tot de sportfaciliteiten. De volgende abonnementen zullen vanaf maandag beschikbaar zijn:

- UnionCard
- CampusCard
- CampusCard employee
- Fitness & Groupslesson
- Verenigingsheffing
- Zwemmen

Wil je niet in de rij wachtenj voor je abonnement? De snelste manier is om het online te verlengen/kopen. Ga naar onze Sports and Culture website of app: Sports and Culture Utwente!

GROEPSLESSEN / CURSUSSEN

Vanaf maandag 5 september komen onze groepslessen en cursussen weer terug! Voor de groepslessen kun je eenvoudig reserveren via de website of app: Sports and Culture Utwente, als je een geldig abonnement hebt voor seizoen 22/23.

Wil je meer leren over een specifieke sport en begeleiding krijgen van een ervaren instructeur, dan kun je je inschrijven voor onze 10 weekse cursussen. Deelname aan een cursus is tegen een kleine vergoeding en inschrijven kan via de website of app! Wil je een compleet overzicht van al ons cursusaanbod? Kijk dan op onze webpagina!

Een volledig rooster van onze groepslessen en cursussen vind je hier.