Notebookproject 2022-2023

Voor elke student aan de Universiteit Twente is een notebook tegenwoordig bijna onmisbaar. Je hebt je notebook nodig voor communicatie met anderen, het verzamelen van informatie, het maken van berekeningen en tekeningen, het uitvoeren van simulaties en zelfs voor het maken van tentamens. 

Voor studenten van de Universiteit Twente is het al jaren een begrip. Studenten van alle UT-opleidingen gebruiken hun eigen notebook voor hun onderwijs en kunnen gebruik maken van de diensten van het Notebook Service Centre. Er wordt van je verwacht dat je beschikt over een notebook die geschikt is voor onze leeromgevingen. Een onderdeel van onze dienstverlening is het jaarlijkse Notebook Project. 

In ons project selecteren wij notebooks waarvan wij kunnen garanderen dat ze voldoen aan de eisen van de UT. Bijkomende voordelen: scherpe prijs en uitstekende service door het Notebook Service Centre. 

De selectie voor '22-'23 is bekend! Je kunt kiezen uit 2 modellen.

Het gekozen model voor de notebooks van dit jaar is: LENOVO.  


Meer informatie is te vinden op de website van het Notebook Service Centre (Engels) 

Let op: 
De fabrikant en leverancier doen hun uiterste best om bestellingen van voor 1 augustus 2022 af te leveren voor 1 september 2022, dus hoe eerder je besteld, des te meer kans dat je notebook voor het nieuwe studiejaar geleverd wordt.